kozan.gr: Κυκλοφοριακή συμφόρηση, πριν από λίγο (ώρα 10:30 π.μ.), επί της οδού Φον Κοζάνη, λόγω εργασιών για εγκατάσταση οπτικών ινών (Φωτογραφίες & Βίντεο)

19 Ιουνίου 2019
10:55

 

Κυκλοφοριακή συμφόρηση, πριν από λίγο (ώρα 10:30 π.μ.), επί της οδού Φον Κοζάνη, λόγω εργασιών για εγκατάσταση οπτικών ινών.

7 σχόλια

  • ακομα να τελειωσει αυτο το εργο??? τι στο καλο?? συνδεση με το φεγγαρι να γινοτανε θα ειχε τελειωσει ηδη…

  • Τραγική η κατάσταση στους δρόμους της Κοζάνης… Της λακκούβας γίνεται…
    Ασφαλτοστρώνουν και μετά θυμούνται να ξανασκάψουν…. Όλο μπαλώματα και λακκούβες… Μηδέν σεβασμός στους δημότες…

  • Δεν είναι τίποτα, πρόβα του Ιωαννίδη για το ΣΒΑΚ είναι. Δεν το χώνεψε πως δεν θα το κάνει και ξεκίνησε τμηματικά. Ό,τι προλάβει …

  • Η δημοτική αστυνομία που είναι; Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έπρεπε να είναι παρών; το ίδιο έγινε πριν αρκετές μέρες στην Παύλου Μελά.

  • Τώρα με τον Μαλουτα όλα θα κυλήσουν ρολόι τρύπες θα κλείσουν, τα τσιγάρα φουλ στα μαγαζιά, το μακεδονικό θα το πάρει πίσω, το χειμώνα θα διώξει τα χιόνα με το μαγικό ραβδί του….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.