Ένα στερνό “αντίο”, στον δάσκαλο και Πρόεδρο Ρυμνίου, Νίκο Αρβανίτη (του Στέφανου Βαβλιάρα)

19 Ιουνίου 2019
15:16
Κανένα σχόλιο

Νίκο, η ψυχή σου φτερουγίζει και θα φτερουγίζει για πάντα κοντά μας. Προσωπικά κι ολόκληρη η κοινωνία της Αιανής κι ιδιαίτερα η σχολική κοινότητα του Δημοτικού σχολείου της, είμαστε βαθύτατα λυπημένοι και συγκλονισμένοι απο την απρόσμενη και συγκλονιστική απώλεια, λόγω τραγικού ατυχήματος, του δασκάλου του σχολείου μας και Προέδρου της Κοινότητας Ρυμνίου, (πρόσφατα είχε επανεκλεγεί για Τρίτη φορά) Νίκου Αρβανιτη. Ο τραγικός θάνατός του, σκέπασε σε βαθύ πένθος τους οικείους του ( οικογενεια ), την εκπαιδευτική κοινότητα της Αιανής και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Νίκος Αρβανίτης υπηρετούσε στο σχολείο μας πανω απο 12 χρονια, ηταν άριστος δάσκαλος, δεύτερος πατέρας των μαθητών, παντα χαμογελαστός, ανεξάντλητος σε ενέργεια, υπομονετικός.

Ως πρόεδρος του χωριού του, ηταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές, είχε μεσα του την ίδια την ιδέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συμπαραστάτης στους ανήμπορους γέροντες και γερόντισσες. Στο πρόσωπό του συναντουσες τον άνθρωπο που συνδύαζε τα παντα. Η παρουσία του ηταν σε καθημερινή βάση, κοντά στον πολίτη, τον μαθητή, τον γονέα. Η απώλειά του κι η απουσία του μας αφήνει ένα μεγαλο κενό στις κοινωνίες του Ρυμνίου και της Αιανής.

Η ζωή του ας γίνει στους νεότερους κι σ´ όλους μας φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση. Νίκο θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Στέφανος Βαβλιάρας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.