Δήλωση υποψηφιότητας Καλλιόπης (Πόπης) Σεμερτζίδου

19 Ιουνίου 2019
16:55

Μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας από τον πρόεδρο του κόμματος και επόμενου πρωθυπουργού της χώρας θα ήθελα να επισημάνω πως η ενότητα όλων των μελών και στελεχών του κόμματος , σε αυτή τη μάχη είναι δεδομένη.

Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα δώσουμε στο Κυριάκο Μητσοτάκη μια ευρεία νίκη που θα χαρακτηριστεί από την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Θα αγωνιστούμε για να επαναφέρουμε τις διαχρονικές αξίες που έλειψαν αυτά τα 4,5 χρόνια. Πατριωτισμός , Επιχειρηματικότητα και Ασφάλεια βρίσκονται στο πυρήνα της φιλοσοφίας μας.

Προσωπικά θα αγωνιστώ για να λυθούν αυτά τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει τρομερές δυσκολίες στην ανάπτυξη και στην οικονομία της Π.Ε Κοζάνης , με αποτέλεσμα πολλές νέες και πολλοί νέοι να φύγουν στο εξωτερικό.

Θα αγωνιστώ για μπορέσουν οι νέοι άνθρωποι που έμειναν στο τόπο μας να παραμείνουν και να συνεχίζουν να δημιουργούν και να παράγουν εδώ.

Μαζί με τον Κυριακό Μητσοτάκη θα δώσουμε τη μάχη για τη νέα γενιά , για τα παιδιά μας. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε, ενωμένοι θα νικήσουμε.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τη τιμητική πρόταση συμπερίληψης μου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε Κοζάνης.

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.