Άφωνος έμεινε ο καθηγητής με το γραπτό φοιτητή στην Κοζάνη

19 Ιουνίου 2019
22:22

Πηγή: Foititikanea

17 σχόλια

  • χΑΧΑΑΑ!! ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΟΛΠΟ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΝΕ!!!ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ, ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑ Πατεριμό ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!!! ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕΣ ΡΕ kozan!!!

  • Είναι που τα ΤΕΙ εξισωθηκαν με τα ΑΕΙ !!!! . Αυτό το γράφαμε στην πρώτη γυμνασίου!!!!! Είδες Θεοφύλακτε!!!!!

      • Δεν είστε εσείς αυτοί που θα κρίνετε αν ένα παιδί που έγραψε 5000 μόρια είναι άξιο να περάσει σε ένα ΤΕΙ ή ΑΕΙ τα μόρια δεν σημαίνουν τίποτα.. τα μόρια κάποιας σχολής εξαρτώνται από τη ζήτηση που έχει η σχολή και την τοποθεσία της … Υπάρχουν μηχανικοί εκεί έξω που δε σπούδασαν ποτέ και είναι δέκα φορές πιο άξιοι στη δουλειά τους από αυτούς που σπούδασαν στο αντικείμενο αυτό .. επίσης αν ένας φοιτητής δεν έχει διαβάσει και δεν ήταν σωστά προετοιμασμένος για την εξεταστική ( που ακόμα κ αυτό είναι επιλογή του ) και έγραψε κάτι το οποίο μπορεί να ληφθεί κυρίως χιουμοριστικά δεν σημαίνει πως τα θέματα που επέλεξε ο καθηγητής να βάλει δεν είχαν την δυσκολία που θα άρμοζε σε ένα ΑΕΙ.. Θα ήταν ποίο σωστό να σχοληθειτε με την βαθμοθυρια που υπάρχει στα σχολεία και τις διακρίσεις παρά με το να σας ενοχλεί ότι στα παιδιά αυτά δίνετε μια ευκαιρία για κάτι “καλύτερο” με βάση τα κοινωνικά πρότυπα της σήμερον ημέρας

    • Μερικοί καθηγητές έχουν υποχρεωτικό να μείνεις κάποιο χρόνο μέσα στην αίθουσα.
      Αν κοίταζε το ταβάνι θα ήταν καλύτερα?

  • Πάτερ Ἡμῶν ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς
    ἁγιασθήτω τὸ ὄνομά Σου·
    ἐλθέτω ἡ Βασιλεία Σου·
    γενηθήτω τὸ θέλημά Σου,
    ὡς ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ τῆς γῆς·
    τὸν ἄρτον ἡμῶν τὸν ἐπιούσιον δὸς ἡμῖν σήμερον·
    καὶ ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφειλήματα ἡμῶν,
    ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν·
    καὶ μὴ εἰσενέγκῃς ἡμᾶς εἰς πειρασμόν,
    ἀλλὰ ῥῦσαι ἡμᾶς ἀπὸ τοῦ πονηροῦ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.