Οδηγίες
0 από 10 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
Αναμειγνύουμε το γάλα με τα αυγά και το νισεστέ.
-
Τα σουρώνουμε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτουμε την ζάχαρη και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
-
Όταν είναι έτοιμη κατεβάζουμε από την φωτιά και αρωματίζουμε με τις βανίλιες.
-
Την απλώνουμε σε φόρμα 22 εκατοστών με κοιλότητα.
-
Καλύπτουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 12 ώρες.
-
Όταν είναι έτοιμη ξεκολλάμε τις άκρες με το δάχτυλο.
-
Την βάζουμε σε μία πιατέλα.
-
Ετοιμάζουμε το ζελέ βάση των οδηγιών που υπάρχουν στην συσκευασία.
-
Όταν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου το βάζουμε με προσοχή στην κοιλότητα.
-
Βάζουμε στο ψυγείο και όταν το ζελέ πήξει σερβίρουμε.