kozan.gr: Αποκλειστικό: Ξεκινούν, από 27/6, οι εργασίες για την κατασκευή του μετωπικού σταθμού διοδίων στο 186ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ιωαννίνων, περίπου 5 χλμ από τον κόμβο της Σιάτιστας

24 Ιουνίου 2019
16:06

 

Σε συνέχεια της από 14/6 ανάρτησης του kozan.gr, σχετικά με την άμεση έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του μετωπικού σταθμού διοδίων στο 186ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ιωαννίνων, περίπου 5 χλμ από τον κόμβο της Σιάτιστας, αυτές πρόκειται να ξεκινήσουν στις 27/6 κι αναμένεται να ολοκληρωθούν, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, μέχρι 6 Νοεμβρίου. Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, η κατασκευή του έργου θα χωριστεί σε τρεις (3) φάσεις, με την 1η φάση των εργασιών (χρονικό διάστημα από 27-06-2019 έως 19-08-2019), να περιλαμβάνει τον αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοζάνη – Γρεβενά. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Στην κατεύθυνση από Γρεβενά προς Κοζάνη, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται χωρίς περιορισμούς.  Η 2η φάση των εργασιών (χρονικό διάστημα από 20-08-2019 έως 29-09-2019) περιλαμβάνει τον αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοζάνη – Γρεβενά. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Επίσης, η 2η φάση, θα περιλαμβάνει τον αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας στην κατεύθυνση Γρεβενά – Κοζάνη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Τέλος στην 3η φάση των εργασιών (χρονικό διάστημα από 30-09-2019 έως 06-11-2019) θα υπάρξει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Κοζάνη – Γρεβενά. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Επιπροσθέτως θα υπάρξει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας, στη κατεύθυνση από Γρεβενά προς Κοζάνη. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα εκτελούνται από την ανατολή έως την δύση του ηλίου, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών καθώς και ημερών που υφίστανται επικίνδυνες για την ομαλή κυκλοφορία καιρικές συνθήκες (βροχόπτωση, ομίχλη κλπ.).

kozan.gr

Παλαιότερο βίντεο του kozan.gr που δείχνει που ακριβώς θα κατασκευαστεί ο εν λόγω Μετωπικός Σταθμός Διοδίων

10 σχόλια

  • Αποκλείεται. Το κίνημα του δεν πληρώνω ο Σύριζα και ο αρχηγός του δεν κάνει τέτοιες ενέργειες. Βλέπε λιμάνια αεροδρόμια τραίνα ΔΕΗ διόδια. Το έδαφος στρώνει για να τα κάνει ο Κυριάκος ο κακός ο μπαμπούλας ο οδροστοτηρας….

  • Με τις υγείες μας και καλορίζικα. Το χέρι στη τσέπη δεξιοί και αριστεροί, κορόιδα, ε κορόιδα, μαλώστε μεταξύ σας, αλλά πληρώστε.

  • Ο περιφερειάρχης μας Καρυπίδης σε λίγο που θα γίνει αντιπολίτευση θα θυμηθεί από τα τηλεοπτικά παράθυρα να μας ενημερώνει πόσο μεγάλο χαράτσι είναι τα νέα διόδια που έγιναν με την ανοχή – αρωγή του. Τον υποσχέθηκε ο Αλέξης μετά την φθορά της ΝΔ σαν κυβέρνηση που θα είναι στης επόμενες εκλογές να έχει θέση για υποψήφιος βουλευτής

  • Mια ερώτηση kozan γιατι έχω μπερδευτεί. Τα διόδια θα μπουν πριν ή μετά την είσοδο/έξοδο του κόμβου προς σιάτιστα?
    Πρακτικά μιλώντας. Αν θέλω πχ να πάω απο Κοζάνη προς Γρεβενά, θα πληρώσω διόδια? Μπορούμε πχ να πάμε απο τον παλιό δρόμο της ξηρολίμνης και μετά να μπούμε στην εγνατία για Γρεβενά χωρίς να πληρώσουμε διόδια? Η θα πρέπει να φτάνουμε στον κόμβο του Ταξιάρχη για να τα γλιτώσουμε?
    Ευχαριστώ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.