Κοζάνη: Ο καιρός έκανε τη διαφορά …για τα σκόρδα

25 Ιουνίου 2019
11:34

Τα όψιμα χιόνια που έπεσαν την άνοιξη ανησύχησαν σημαντικά τους παραγωγούς από τα Πετρανά Κοζάνης, όχι όμως για πολύ. «Το χιόνι του Μαΐου μας προβλημάτισε πάρα πολύ, γιατί τα σκόρδα βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη. Γρήγορα όμως ξεπεράστηκαν οι αρχικές μας ανησυχίες και βλέποντας σήμερα την παραγωγή και την ποιότητα στο προϊόν μας, αισθανόμαστε καλύτερα. Το πρόβλημά μας είναι ότι το προϊόν βρίσκεται σε μία αναπτυξιακή πορεία, δυστυχώς όμως μέχρι και σήμερα δεν έχουμε καταφέρει να οργανωθούμε στον τομέα της εμπορίας του».Την τύχη των παραγωγών των Κοίλων δεν την είχαν και στην Πτελέα Κοζάνης, όπου μία ισχυρή χαλαζόπτωση λίγο πριν από τη συγκομιδή και την αποξήρανση προκάλεσε σημαντικά προβλήματα.

ypaithros.gr

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.