Η απάντηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης: “Έχοντας εθιστεί στην παραπληροφόρηση και έχοντας παντελώς απωλέσει το κατ’ επίφαση «ηθικό πλεονέκτημα», τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν με εκνευρισμό και σπασμωδικά”

27 Ιουνίου 2019
21:00

Τα στελέχη της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνθηκαν ενοχλημένα.

Ο λόγος της ενόχλησης τους όμως οφείλεται στη διατύπωση της αλήθειας και της παρουσίασης της σημερινής κατάστασης. Της κατάστασης όπως έχει διαμορφωθεί στα 4,5 χρονιά της δικής τους διακυβέρνησης και των δικών τους πολιτικών χειρισμών.

Οι καθυστερήσεις που οδηγούν στην ολοκλήρωση της Μονάδας V, αν όλα πάνε καλά, στο 2021, προφανώς και δεν μπορούν να δικαιολογηθούν με την αιτιολογημένη καθυστέρηση της εκκίνησης της κατασκευής της Μονάδας. Καθυστέρηση η οποία εξυπηρετούσε και τη ΔΕΗ και την κατασκευάστρια εταιρία.

Είναι γνωστό στη ΔΕΗ πως η απόφαση έγκρισης των 17.500 ωρών, προφανώς εξυπηρετούσε τις ανάγκες της κατασκευής , η οποία δεν υπολογιζόταν πέραν του 2019.

Κάθε απόφαση κρίνεται στο χρόνο στον οποίο λαμβάνεται και στο ενεργειακό περιβάλλον και τις συνθήκες που ισχύουν εκείνη τη χρονική στιγμή.

Έχοντας εθιστεί στην παραπληροφόρηση και έχοντας παντελώς απωλέσει το κατ’ επίφαση «ηθικό πλεονέκτημα», τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν με εκνευρισμό και σπασμωδικά.

Από το Γραφείο Τύπου του Υποψ. Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης

Μιχάλη Παπαδόπουλου

5 σχόλια

    • αν εστω κι ενας εργαζομενος στη ΔΕΗ ψηφίσει ΝΔ θα εχει βάλει κι αυτος το λιθαρακι του για την καταστροφη της εταιρειας, της πολης, της ζωης μας …

  • Αγαπητοί μου αν δεν είχε ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη συγκεκριμένη πολιτική τώρα δε θα υπήρχε ΔΕΗ θα τα είχαν όλα διαλύσει όπως και τις εταιρείες ύδρευσης και καθετί δημόσιο όλα τα αλλά είναι «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε …» η κάτω βόλτα στη ΔΕΗ ξεκίνησε απο την εποχή για όσους θυμούνται που δεν επένδυσαν φράγκο στην ανάπτυξη και ανανέωση του εξοπλισμού της εταιρείας και την άφησαν όλοι να φθίνει

  • Που λες Μιχάλη, το πρόβλημα δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εσύ και οι συνάδελφοί σου που τα ξεπουλησατε όλα πρώτοι.
    Για δύο πράγματα να μην είσαι σίγουρος. Το ένα είναι η μεγάλη διαφορά και η αυτοδυναμία και το άλλο ότι θα πάρεις εσύ τη μια έδρα.

  • Οι εκπρόσωποι του κόμματος που κατέστρεψε τη χώρα και τις ζωές εκατοντάδων Ελλήνων, δεν δικαιούνται να μιλούν για το ποιος έχει το ηθικό πλεονέκτημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.