Στέλλα Θεοχάρη στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης: “Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποκατέστησε μια μεγάλη αδικία στους ενστόλους” – Περιοδεία σε χωριά του δήμου Σερβίων

29 Ιουνίου 2019
21:44

 

Η Υποψήφια βουλευτής ΠΕ Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΕΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Στέλλα Θεοχάρη επισκέφθηκε την Παρασκευή 28/06/2019 το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, όπου συναντήθηκε με τον αστυνομικό Δντη Δυτικής Μακεδονίας Δημήτρη Σιόρεντα, καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό της αστυνομίας.

Η κα Θεοχάρη δήλωσε πως γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των αστυνομικών ως τέκνο αστυνομικού και πως η σημερινή κυβέρνηση αποκατέστησε μια αδικία η οποία έπληξε το σύνολο των ενστόλων και ειδικά τους αστυνομικούς. Δήλωσε επίσης πως κύριο μέλημα της θα είναι να συμβάλει με κάθε τρόπο στην διευθέτηση και λύση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος των αστυνομικών, σε περίπτωση που εκλεγεί βουλευτής.

Το απόγευμα της ίδια μέρας περιόδευσε σε χωριά του δήμου Σερβίων, Λιβαδερό, Μεταξά, Πολύραχο, Τριγωνικό, Κρανίδια, Λάβα, Καστανιά, Πλατανόρευμα, συζητώντας με τους πολίτες για τα προβλήματα της περιοχής και ειδικότερα με τους νέους. Το βράδυ συμμετείχε με τους υπόλοιπους υποψηφίους βουλευτές στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στο Βελβεντό.

         

4 σχόλια

  • Εφόσον από πρώτο χέρι γνωρίζεται τα προβλήματα των αστυνομικών ας μάθετε επιδερμικά ένα, μεταξύ άλλων, πρόβλημα των πολιτών στην πόλη την οποία είστε υποψήφια:
    Ο θόρυβος στην πόλη της Κοζάνης είναι μια σύγχρονη μάστιγα. Ο θόρυβος από την οδική κυκλοφορία ειδικά στο κεντρο ενοχλεί το 70-80% των πολιτών οι οποίοι κατοικούν σε αυτή την περιοχή. Ο οδικός θόρυβος θεωρείται ως η πλέον ενοχλητική πηγή ειδικά ο θόρυβος από τις μοτοσικλέτες και τα μοτοποδήλατα. Οι κάτοικοι ζουν σε απαράδεκτα υψηλές στάθμες κυκλοφοριακού θορύβου. Οι στάθμες θορύβου αιχμής κυμαίνονται από 90 – 110 dB(A), όλες τις ημέρες και τις νύχτες. Η κατάσταση αυτή οφείλεται ουσιαστικά στην οδική κυκλοφορία και κατά ένα μεγάλο μέρος στα δίκυκλα.
    Οι κυκλοφοριακές συνθήκες, σε συνδυασμό με την ανυπαρξία αστυνόμευσης στο κεντρο της πόλης έχουν δικαιολογημένα, οξύνει δραματικά την δυσαρέσκεια των κατοίκων, ποσοστό των οποίων, πάνω από 90% πιστεύει ότι ο θόρυβος από την οδική κυκλοφορία έχει ξεπεράσει τα όρια κάθε ανοχής. Χαρακτηριστικό είναι ότι δίκυκλα και αυτοκίνητα χρησιμοποιούν τροποποιημένες εξατμίσεις κατά παράβαση της άδειας κυκλοφορίας τους.
    Τι έχουν κάνει οι αρμόδιοι (τροχαία, αστυνομία κ.α) την τελευταία δεκαετία για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση που βιώνουν οι κατοικοι;
    Θεωρητικά μήπως κάποιος/οι πρέπει να λύσουν οριστικά τα χρόνια προβλήματα των κατοίκων σε σχέση με την ηχορύπανση κάνοντας απλά τη δουλειά τους;

    • Κι εμένα με ενοχλεί ο θόρυβος αδερφέ πολύ σωστά τα έγραψες, μια λύση όμως δεν πρότεινες. Για μενα μια λύση και την προτείνω είναι να βάλουμε ένα αστυνομικό σε κάθε πολίτη και σε ότι τον ενοχλεί να παρεμβαίνει ο αστυνομικός.

      • μη το ξεφτιλιζεις.Αυτοι που κανουν θορυβο ειναι τα μηχανακια που μπορει η τροχαια χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια να τους ανακαλυψει.

  • Μάλλον δεν κατάλαβες τι σας λέει ο άνθρωπος. Εφαρμογή του νόμου. Ποιος εφαρμόζει το νομο; Κατ´ αρχην η τροχαία και η αστυνομία. Είναι σοβαρό το θέμα και σχετίζεται με την ποιότητα ζωής των πολιτών η οποία πρέπει να προστατεύεται με κάθε τρόπο. Κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα πολυάριθμα τροποποιημένα οχήματα και δεν τηρούνται βασικοί κανόνες του ΚΟΚ. Ποιος θα αναλαβει την ευθύνη των ελεγχων; Θα αναλάβουν καθήκοντα οι πολιτες; Έχει κανένας υποψήφιος εικόνα του προβλήματος;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.