Χωριά του Βοϊου, τον Κλείτο και τον Άργιλο επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης με το ΚΙΝΛΑ-ΠΑΣΟΚ Τσιλφίδης Τάσος – Συγχαρητήριο στους μαθητές που έλαβαν μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις

30 Ιουνίου 2019
22:35
Κανένα σχόλιο

Ο υποψήφιος βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης με το ΚΙΝΛΑ-ΠΑΣΟΚ Τσιλφίδης Τάσος, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τις λαϊκές αγορές της Γαλατινής και της Εράτυρας, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους τοπικούς παραγωγούς.

Ενώ βρέθηκε στα χωριά του Πελεκάνου και του Δρυόβουνου, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους των περιοχών, για τοπικά ζητήματα.

Οι επισκέψεις του συνεχίστηκαν και το απόγευμα, στα χωριά του Κλείτου και του Άργιλου!

 


 

Ο Τάσος Τσιλφίδης, υποψήφιος βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, συγχαίρει τους μαθητές που έλαβαν μέρος στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και εύχεται παράλληλα να εισαχθούν στις σχολές που επιθυμούν.

Να επισημάνουμε πόσο σημαντική είναι η προσφορά και στήριξη των γονέων όσο και των καθηγητών, σε αυτή την προσπάθεια, η οποία βεβαίως θα κορυφωθεί με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Καλή πρόοδο στον καθένα ξεχωριστά!!!

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.