Γιώργος Αμανατίδης:Η στήριξη της επιχειρηματικότητας είναι πηγή πλούτου για όλους

1 Ιουλίου 2019
11:35

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκριση των πολιτών στη δική του προσπάθεια αλλά και γενικότερα της Νέας Δημοκρατίας έκλεισε την ομιλία του στη Σιάτιστα ο υποψήφιος βουλευτής Ν. Κοζάνης Γιώργος Αμανατίδης. «Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε εκείνες τις προϋποθέσεις που θα αλλάξουν προς το καλύτερο της πατρίδα μας» τόνισε ο κ. Αμανατίδης αναφερόμενος στο οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ. που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την μείωση των φορολογικών συντελεστών, επενδύσεις και δημιουργία θέσεων εργασίας.

Τα ζητήματα της Σιάτιστας βρέθηκαν βέβαια στο επίκεντρο της ομιλίας του υπογραμμίζοντας την προσωπική του βούληση να παρεμβαίνει θετικά σε κάθε νομοθετική πρωτοβουλία που θα επηρεάζει την περιοχή. Την εκδήλωση προλόγισε ο κ. Αναστάσιος Δάρδας Δρ. Ιστορικής Θεολογίας.

4 σχόλια

  • Καλή επιτυχία Γιώργο. Μακάρι να εκλεγείς μπας και μπει καμιά σοβαρή φωνή για την περιοχή μας στο κοινοβούλιο.

  • Άλλο πράγμα η στήριξη και άλλο η επιχειρηματικότητα. Ας προσέχουν λίγο αυτοί που σου γράφουν τα κείμενα…

  • Αν κάποιος γνωρίζει τα θέματα του νομού είναι ο Αμανατίδης. Αν κάποιος έχει συγκεκριμένες προτάσεις είναι ο Αμανατίδης. Όλα τα άλλα είναι για τα παπαγαλακια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.