Πρόγραμμα των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην ΠΕ Κοζάνης, την Τρίτη 2 Ιουλίου και την Τετάρτη 3 Ιουλίου

1 Ιουλίου 2019
23:17
Κανένα σχόλιο

Πρόγραμμα των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην ΠΕ Κοζάνης

Τρίτη 2/7

  • Στις 6:00 πμ, η Τίνα Κουζιάκη μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο του Δήμου Κοζάνης και στις 12:00 στο εργοστάσιο της «Ζύμη Alfa».

  • Στις 12:00, η Έφη Τσίγκα μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης θα περιοδεύσει στα ορυχεία της ΜΕΤΕ και ΛΑΡΚΟ και στις 4 μμ σε Σούπερ Μάρκετ της Κοζάνης.

Τετάρτη 3/7

  • Στις 6:00 πμ, η Έφη Τσίγκα μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης, θα περιοδεύσει στα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ.

  • Στις 11:00 πμ, η Χαρά Λαμπαδά, μέλος της ΤΕ Κοζάνης και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης, θα περιοδεύσει στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο..

  • Στις 10:00 πμ, η Τίνα Κουζιάκη μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας και υποψήφια βουλευτής Κοζάνης θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο της ΕΔΑΔΥΜ και στις 12:00 στη ΒΙΕΚΚΟ.

  • 8:00 μμ. Κεντρική προεκλογική πολιτική συγκέντρωση στην Κοζάνη στην Κεντρική Πλατεία. Ομιλητής Δημήτρης Αρβανιτάκης μέλος ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετήσουν υποψήφιοι βουλευτές Κοζάνης του ΚΚΕ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.