Πτολεμαΐδα: Μεταφέρεται το τοπικό υποκατάστημα ΕΦΚΑ στο Διοικητήριο της ΠΔΜ

2 Ιουλίου 2019
10:54
Κανένα σχόλιο

Εγκρίθηκε από την Κεντρική Διοίκηση του ΕΦΚΑ το αίτημα που υπέβαλε το τοπικό υποκατάστημα Πτολεμαΐδας, σχετικά με την μετακόμιση των υπηρεσιών του από το μισθωμένο οίκημα όπου στεγάζεται στο κτίριο του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Σύμφωνα με το μέλος του Σωματείου των εργαζομένων ΕΦΚΑ Δ. Μακεδονίας Κώστα Μίχο, η απόφαση που ελήφθη πριν από δέκα ημέρες, προβλέπει την προκήρυξη διαγωνισμού με συνοπτικές διαδικασίες για την ανάδειξη του εργολάβου ο οποίος θα αναλάβει τη διαμόρφωση των χώρων στο Διοικητήριο της Π Δ Μ και με την ολοκλήρωση των εργασιών, θα ακολουθήσει η μεταφορά του εξοπλισμού και η εγκατάσταση των υπηρεσιών εκεί. Η μεταστέγαση υπολογίζεται στο πρώτο δίμηνο του φθινοπώρου

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.