Γιώργος Αμανατίδης: Δικαιότερη φορολογία, παραγωγική οικονομία

2 Ιουλίου 2019
15:14

 

Αλλαγές όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Αυτό είναι το αίτημα της αγοράς, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στις σημερινές επαφές του υποψήφιου βουλευτή της Ν.Δ. στο Ν. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη με τον εμπορικό κόσμο της Κοζάνης.

Ταυτόχρονα αυτές οι επισκέψεις, σε καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης, επιβεβαίωσαν ότι το πρόγραμμα της Ν.Δ. είναι το μοναδικό που θα δώσει βαθιά ανάσα στις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για μία νέα αναπτυξιακή πορεία.

Τα οικονομικά ζητήματα όπως και η ΔΕΗ ήταν βέβαια στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε πολίτες ο κ. Αμανατίδης και το απόγευμα της Δευτέρας κατά τις επισκέψεις του σε Προάστειο, Ασβεστόπετρα, Ολυμπιάδα, Γαλάτεια, Ποντοκώμη και Μαυροδένδρι. Ειδικότερα στην Ποντοκώμη περιέγραψε αναλυτικά τα θέματα που σχετίζονται με την μετεγκατάσταση και την λειτουργία της επιχείρησης.

10 σχόλια

  • Ο Γιώργος ήταν είναι και θα είναι παρών στις εξελίξεις. Ας δώσουμε την ευκαιρία σε έναν άνθρωπο που ΜΠΟΡΕΙ να βοηθήσει τον τόπο μας.

  • Κ Αμανατίδη τόσα χρόνια ήσουν δίπλα σε Καρυπίδη και στούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Μη μας δουλεύεις άλλο!

    • Όχι άλλα πικροχολα σχόλια.

      Η επιλογή για τις εκλογές της Κυριακής είναι ΜΙΑ, και αυτή είναι ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ.

      Σήμερα, η Περιφειακη Ενότητα Κοζάνης χρειάζεται ανθρώπους που ΜΠΟΡΟΥΝ και όχι απλά θέλουν να προσφέρουν.

  • Η επιλογή για τις εκλογές της Κυριακής είναι ΜΙΑ, και αυτή είναι ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ.

    Σήμερα, η Περιφειακη Ενότητα Κοζάνης χρειάζεται ανθρώπους που ΜΠΟΡΟΥΝ και όχι απλά θέλουν να προσφέρουν.

  • Διαβάζοντας τα βιογραφικά και την επαγγελματική σταδιοδρομία των υποψηφίων. Διαπίστωσα ότι ο μόνος που μπορεί το τόπο, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ, είναι ο Γιώργος Αμανατίδης.

    Ας στηρίξουμε τους ανθρώπους της πράξης και όχι των λόγων.

  • Η αλήθεια είναι ότι από τους υποψήφιους ο μόνος που μένει εδώ είναι ο Αμανατίδης. Καλή επιτυχία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.