kozan.gr: Γ. Αμανατίδης: «Η δέσμευση είναι το μότο μου. Είναι κάτι που αισθάνομαι ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε για να έχουμε συνέπεια στα λόγια και τις πράξεις μας. Εγώ ο Γιώργος Αμανατίδης θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος που εσείς γνωρίσατε και μετά τις 7 Ιουλίου» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

2 Ιουλίου 2019
23:14

«Η δέσμευση είναι το μότο μου. Είναι κάτι που αισθάνομαι ότι όλοι μας πρέπει να κάνουμε για να έχουμε συνέπεια στα λόγια και τις πράξεις μας. Εγώ ο Γιώργος Αμανατίδης θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος που εσείς γνωρίσατε και μετά τις 7 Ιουλίου», τόνισε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Κοζάνης κ. Γιώργος Αμανατίδης μιλώντας στο κατάμεστο από κόσμο Κοβεντάρειο, το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουλίου.

Θανάσης Τέγος

 

18 σχόλια

        • είναι δύσκολο να πάρει θέση όταν το κόμμα έχει κρατήσει εδώ και χρόνια προδοτική στάση…και τώρα για λόγους πολιτικής εκμετάλλευσης προσπαθεί να μας πείσει για το αντίθετο …ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ

  • Εξαιρετική επιλογή ατόμου για το νόμο Κοζάνης. Γνώσεις και εργατικότητα. Ο καλύτερος με διαφορά!

  • Συγχαρητήρια κύριε Αμανατιδη! Για άλλη μια φορά αποδείξατε πως αξίζετε την ψήφο μας!Είστε η καλύτερη επιλογή για τον τόπο μας.

  • Ο μοναδικός Κοζανιτης υποψήφιος που ζει και δραστηριοποιείται στο Νομό Κοζάνης. Η ψήφος όλων μας είναι μαζί σας.

  • Η μοναδικη ομιλια που ακουσαμε με οραμα για τον τοπο μας και στοχους για το μελλον. Η επιλογη του Προεδρου, Κυριακου Μητσοτακη, δειχνει την ανανεωση και την αλλαγη νοοτροπιας. Καλη επιτυχια Γιωργο!

  • Η πετυχημένη επιστημονική και επαγγελματική σταδιοδρομία του Γιώργου Αμανατίδη αποτελεί εγγύηση για τη νέα του προσπάθεια.

  • Μετά την ανακοίνωση τού ψηφοδελτίου από τον Μητσοτάκη δεν βλέπω σε καμία εκδήλωση τον Κάτανα και τα στελέχη του.
    Τι έγινε;;
    Ψάχνουν για νέο πολιτικό φορέα!!

  • ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΑΤΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΙΝΟΣ ΠΑΙΔΙ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!!

    • Όταν δεν ξέρεις ποιον έχει απέναντι ρωτάει. Κ εμείς ρωτήσαμε και για τον κύριο Αμανατίδη και για τη σταδιοδρομία του. Γι αυτό και αποφασίσαμε να είμαστε εκεί χθες. Άνθρωπος με γνώσεις και επιχειρήματα και όχι απλό πολιτικό λόγο. Εργατικός και διορατικός. Ίσως εσύ είσαι αυτός που θα έπρεπε να ξυπνήσει. Οπότε καλημέρα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.