Γιάννης Θεοφύλακτος “Επικίνδυνη για το Ν. Κοζάνης η απειλή του Κυρ. Μητσοτάκη ότι το πρώτο που θα κάνει είναι να καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλου”

3 Ιουλίου 2019
09:56

Το Πανελλήνιο Σωματείο Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. με έδρα την Πτολεμαΐδα επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ν. Κοζάνης και εκ νέου υποψήφιος (ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία), Γιάννης Θεοφύλακτος.

Ο κ. Θεοφύλακτος τόνισε ότι η απειλή του Κυρ. Μητσοτάκη ότι το “πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλου” θα είναι καταστροφικό για την περιοχή μας γιατί θα πλήξει ανεπανόρθωτα τόσο τους συνταξιούχους όσο και τους εν ενεργεία υπαλλήλους που πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν.

‘Πρόκειται άλλωστε για τους ίδιους – τη Ν.Δ. και τον Μητσοτάκη- που ξέρουμε τι κάνανε τα έτη 2010 – 2014 οπότε και κατακρεούργησαν μισθούς και συντάξεις και οδήγησαν στην ανεργία το 30% του Ελληνικού λαού”.

‘Το σχέδιο της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη ΔΕΗ και τους υπαλλήλους της είναι καταστροφικό’, τόνισε ο κ. Θεοφύλακτος ‘γι’ αυτό πρέπει στις κάλπες της 7ης Ιουλίου να το αποτρέψουμε’.

13 σχόλια

  • Το ΠΑΣΟΚ , τώρα Κιναλ
    Εισέπραττε την πάγια χρηματοδότηση από το κράτος, έπαιρνε δάνεια από τις τράπεζες και από τις μαύρες εισφορές (Τσουκατος)
    Τι τα έκανε τόσα λεφτά?
    Πότε θα τα πληρώσει?

    • Τα θαλασσοδάνεια να πληρώσει το ΠΑΣΟΚ που αναγκάστηκε να πληρώσει σύσσωμο το ελληνικό έθνος. Και να φέρει τις προεδρικές offshore από τα Κευμαν.

      • Προφανώς το παλιό πολιτικό σύστημα ελπίζει ότι ο Έλληνας δεν θυμάται πια πώς ήταν η ζωή του όταν τον κυβερνούσαν αυτοί. Όταν του έλεγαν ότι τα Μνημόνια είναι ευλογία και ότι, αν δεν υπήρχαν, θα έπρεπε να τα εφεύρουμε!

      • ΑΣΧΕΤΑ (τα παραπάνω σχόλια) εντελώς με την συγκεκριμένη ανάρτηση. Και για το προπατορικό αμάρτημα το ΠΑΣΟΚ φταίει. Δεν κοιτάτε τα χάλια σας όλοι οι υπόλοιποι. Κάντε το 1/100 των μεταρρυθμίσεων που έκανε το ΠΑΣΟΚ υπέρ των φτωχών και αδυνάτων και ελάτε τότε να μιλήσουμε.

  • “Πρόκειται άλλωστε για τους ίδιους – τη Ν.Δ. και τον Μητσοτάκη- που ξέρουμε τι κάνανε τα έτη 2010 – 2014”

    Προφανώς έπαθες αλτσχαιμερ και δεν θυμάσαι ποιος κυβέρνησε και πότε.
    Επίσης ξέχασες μέχρι πότε ήσουν στο πασοκ

      • Εγώ εσύ και όσοι νομίζαμε όταν ζητούσαμε χρήματα από το κράτος ότι τα χρήματα βγαίνουν από μόνα του…

        • το κράτος χρεοκόπησε από τους επιτήδειους των κομμάτων εξουσίας που πάντα βρίσκουν τρόπο να δουλεύουν για τον εαυτούλη τους να ζουν πλουσιοπάροχα και όλοι οι υπόλοιποι να τους ‘θαυμάζουμε’ για τη ζωάρα τους στις σελίδες των περιοδικών και των εφημερίδων. οικογένειες ολόκληρες χωρίς ένα ένσημο στέλνουν τα παιδιά τους σε ακριβά πανεπιστήμια με σκοπό να μας κυβερνήσουν κάποτε και εμείς χτυπάμε παλαμάκια ΘΛΙΨΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.