Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης: Εδώ μεγαλώνουμε τα παιδιά μας – 03 Ιουλίου 2019 και ώρα 17:10, ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου

4 Ιουλίου 2019
04:27

 

Εδώ και τουλάχιστον μία ώρα τόνοι από τέφρα πάνω από τα χωριά μας, πάνω από τα κεφάλια μας, πάνω από τα παιδιά μας, πάνω από τις ζωές μας! Εδώ κάτω από τα φουγάρα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και όμως ούτε η Διοίκηση της ΔΕΗ μας σέβεται, ούτε οι Άρχοντες του Τόπου μας ακούνε και δεν είναι μεμονωμένο και σημερινό μόνο περιστατικό.

Αυτό συμβαίνει όλα τα χρόνια, αυτό συνέβαινε και προχθές, αυτή είναι μια συνηθισμένη καθημερινότητα για εμάς! Παρακαλούμε τον εισαγγελέα και τις αρμόδιες υπηρεσίες να επέμβουν! Επιτέλους κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κάτι !!! 

Αφήστε τους ψήφους και τις εκλογές και ασχοληθείτε με τις ζωές μας και τα προβλήματα μας !!! 

Ελλήσποντος ώρα μηδέν, όπως πάντα !!!
 

3 σχόλια

  • Αυτήν την ευαισθησία για την ρύπανση δεν την δείχνεται όσοι δουλεύεται στον σταθμό , και εκεί δουλεύει το 70% του χωριού σας

    • Έλα να σου δώσω οικόπεδο να χτίσεις να μείνεις εδώ και ζήσε με 600ευρω από τα οχταμηνα νεοελληναρα με τα παχιά λογια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.