Πτολεμαΐδα: Η ανακύκλωση σταδιακά κερδίζει έδαφος

4 Ιουλίου 2019
11:12

Ικανοποιητικά  τα στοιχεία για την ανακύκλωση υλικών κατά το 2018 στο Δήμο Εορδαίας,  φέροντας τα μεγέθη για το χαρτί στους 740 τόνους, στα 140 κιλά για το πλαστικό, αυξητικά τα ποσοστά για το γυαλί, στους 140 τόνους το αλουμίνιο, αν και  το τελευταίο νούμερο θα μπορούσε να είναι υψηλότερο, εάν οι επιτήδειοι δεν άδειαζαν καθημερινά και συστηματικά το περιεχόμενο των  κάδων. Τα παραπάνω,  αναφέρει ο εντεταλμένος σε θέματα ανακύκλωσης Δημοτικός Σύμβουλος  Εορδαίας Κοσμάς Σιδηρόπουλος, τονίζοντας τη συμβολή των πολιτών στην προσπάθεια αυτή,  παρά το γεγονός, πως ορισμένοι, επιμένουν να εναποθέτουν στους κάδους ανακυκλώσιμων υλικών σακούλες με υπολείμματα τροφών. Οι 178 κάδοι, τοποθετημένοι σε διάφορα σημεία της Πτολεμαΐδας και των Τοπικών κοινοτήτων, δεν επαρκούν και θα πρέπει η Νέα Δημοτική Αρχή να  διπλασιάσει τον αριθμό αυτό  καθώς επίσης να φροντίσει για την προμήθεια νέου εξοπλισμού και ενίσχυσης του αριθμού του προσωπικού

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

  • Σωστά αλλά οι κάδοι για το χαρτί είναι γεμάτοι από μικρά χαρτάκια που δεν αδειάζουν ποτέ. Σε σημείο να βρωμάει η αποσύνθεση τους. Βάλτε άλλους πιο εύχρηστους κάδους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.