Η πρώτη Rock & Heavy Night στα 37α Λασσάνεια

4 Ιουλίου 2019
14:06

 

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης τα σχήματα Mollys Lips, The Musix και Exile of Heaven θα εμφανιστούν στο πλαίσιο των 37ων Λασσανείων στην πρώτη Rock and Heavy Night. Το πρόγραμμα της βραδιάς:

21:15 – 21:55 Molly’s Lips (Alternative Rock)

Γιάννης Ζάμκος (Φωνή), Παναγιώτης Ηλιόπουλος (Ηλεκτρική Κιθάρα), Δημήτρης Παραμόνου (Ηλεκτρική Κιθάρα), Κώστας Ηλιόπουλος (Μπάσο), Αλέξανδρος Γκάρας (Τύμπανα).

22:05 – 22:50 The Musix (Rock & Metal covers)Ελευθερία Βέργου (Φωνή), Νίκος Κεκλίκογλου (Φωνή), Δημήτρης Σαββουλίδης (Ηλεκτρική Κιθάρα), Δημήτρης Ταϊρίδης (Ηλεκτρική Κιθάρα), Τριαντάφυλλος Ατματζίδης (Μπάσο), Αργύρης Μιχαηλίδης (Τύμπανα)

23:00 – 23:50 Exile of Heaven (Melodic Heavy Metal)

Ηλίας Κυτίδης (Φωνή & Ηλεκτρική Κιθάρα), Παντελής Γκάτζιαρης (Ηλεκτρική Κιθάρα), Αναστάσης Καραμιχάλης (Μπάσο), Μάκης Καβούκας (Πλήκτρα), Σάκης Πλιάτσιος (Τύμπανα)

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

2 σχόλια

  • Οι exile of heaven και οι musix είναι εξαιρετικα groups, τους mollys lips δεν τους εχω δει ακομα πουθενα, θα ειναι μια καλη ευκαιρια.

    Μπραβο για την κινηση κυριοι των λασσανειων!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.