Kozani Off στα 37α Λασσάνεια

4 Ιουλίου 2019
14:31

Απόψε Πέμπτη 4 Ιουλίου στο Υπαίθριο Θεατράκι του πάρκου Αγίου Δημητρίου εμφανίζονται στις 21:00 στο πλαίσιο των 37ων Λασσανείων:

Οι Overcubed με τους Νίκο Μόμτσιο-EDM, Θοδωρή Ρεπανά-sax & Keyboards και Σοφία Παπαδέλη-vocal χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικά, αναλογικά και κλασικά όργανα μας ξεναγούν στην ηλεκτρονική μουσική που είναι βασισμένη στον αυτοσεχδιασμό.

Ο Νίκος Χαλβατζής (φωνή, μπαγλαμάς, κιθάρα, toy piano) παρουσιάζει μια σόλο εκδοχή στιγμών από τη δισκογραφία του.

Οι Μάκης Καβούκας-ηλεκτρική κιθάρα, Κωνσταντίνα Τεντόγλου-φωνή και Φίλιππος Γιαννάκης-ακουστική κιθάρα παρουσιάζουν τις «Παράξενες Λιακάδες».Αρχή φόρμας

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ένα σχόλιο

  • Kozani off αντί για αυτό Μάλλον έπρεπε να λέτε στην γειτονιά των 2 τετράγωνων που ζουν άνθρωποι Ησυχία off, Ύπνος off έλεος πια με αυτά τα πολιτιστικά των Λασσανείων αυτών των ημερών και επίσης των προηγουμένων ημερών με τις rock συναυλίες να μην αφήνετε τον κόσμο να ησυχάσει να πάει στις δουλείες τους και στις υποχρεώσεις τους την άλλη μέρα.
    Ντροπή και αίσχος στον δήμο και σε αυτόν που δίνει την άδεια γύρω από μια πολυσύχναστη γειτονιά να γίνονται συναυλίες μέσα σε κατοικημένη περιοχή, εμείς οι πολίτες που έχουμε δικαιώματα στην ώρα κοινής ησυχίας θα καλούμε την αστυνομία όπως επίσης αν δεν σταματήσει όλο αυτό και τον εισαγγελέα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.