kozan.gr: Δ. Λαμπρόπουλος για διόδια στη Σιάτιστα: “Εδώ και καιρό αγωνιζόμαστε να μην γίνουν διόδια στην περιοχή μας. Ούτε μετωπικά, ούτε πλευρικά. Στο Δημοτικό Συμβούλιο πήραμε απόφαση πως είμαστε κάθετα αντίθετοι”. Προσφυγή στο Συμβούλιο Επικράτειας για δικαίωση (Bίντεο)

4 Ιουλίου 2019
16:21

 

Εδώ και καιρό αγωνιζόμαστε να μην γίνουν διόδια στην περιοχή μας. Ούτε μετωπικά, ούτε πλευρικά. Εμείς στο Δημοτικό Συμβούλιο πήραμε απόφαση πως είμαστε κάθετα αντίθετοι να γίνουν διόδια”, είπε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτρης Λαμπρόπουλος, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της ΠΕΔ Δ. Μακεδονίας. Ο νέος Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής ανέφερε πως “ξεκινάμε έναν αγώνα κατά των διοδιών, τα οποία έρχονται αυτή τη στιγμή σε νεκρό πολιτικό χρόνο”.

Θ. Τέγος

 

 

 

7 σχόλια

  • Μπράβο σας και στους δύο μακάρι να πετύχετε την ματαίωση διότι η περιοχή δεν αντέχει άλλα χαράτσια

  • Μάταιος κόπος του απερχομένου καθώς και του εκλεγμένου!
    Με την ευκαιρία η ..κάθετη αντίθεση ,λες και υπάρχει οριζόντια,ας γίνει κατηγορηματική!

  • Όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές αγωνίζονταν για το ανέφικτο. Όχι, διόδια στη Σιάτιστα!! Ούτε στον κάθετο άξονα ούτε στους πλευρικούς! Αυτή ήταν η πρότασή τους. Ανέφικτη αλλά “πιασάρικη”. Κι επειδή το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε ενάντια στην εγκατάσταση διοδίων όλοι κοιμούνταν ήσυχοι. Πλάνο “Β” δεν υπήρχε. Τα αποτελέσματα γνωστά. Ελπίζω ο νέος Δήμαρχος να μην κάνει το ίδιο λάθος.

      • μέρος του αναρτήθηκε από εμένα σε προηγούμενο σχόλιο. Πάντως όχι η στείρα και μονολιθική άποψη δεν θέλουμε διόδια, να κλείνουμε την Εγνατία και να τσαμπουκαλευόμαστε σαν αμερικανάκια. Καλές οι μαγκιές αλλά δεν περνάνε, όπως αποδείχθηκε.

  • ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ,ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΑΚΟΥ Ν.Δ.40%, ΣΥΡΙΖΑ 27% ΚΙΝΑΛ 8%. Αν είμασταν σκεπτόμενη και σοβαρή κοινωνία, όλοι αυτοί θα έπρεπε να είναι στο 2%. Αι σιχτίρ πια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.