Στη Λαϊκή Αγορά Νεάπολης και Πτολεμαΐδας περιόδευσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ , Ευλαμπία Πρώϊου

5 Ιουλίου 2019
03:02
Κανένα σχόλιο

 

Στη Λαϊκή Αγορά και στο κέντρο της Πτολεμαϊδας σε μαγαζιά και καφετέριες περιόδευσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ,κα Ευλαμπία Πρώϊου και εκεί συνομίλησε με τον απλό κόσμο, τους παραγωγούς και τους μικροεμπόρους, αναλύοντας με προθυμία τις προεκλογικές δεσμεύσεις και προτάσεις του κόμματος που εκπροσωπεί για έξοδο της χώρας από την πολυεπίπεδη κρίση.

Στη συνέχεια βρέθηκε στο προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ όπου και καλωσορισε τους πολίτες αλλά και άκουσε το αυτονόητο αίτημα για καλύτερες συνθήκες ζωής, δουλειάς και δημιουργίας όσο το δυνατόν αμεσότερα.


Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ ,κα Ευλαμπία Πρώϊου επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά σήμερα 4/07 στη Νεάπολη.Είχε τη χαρά να συνομιλήσει με τους κατοίκους της πόλης και επαγγελματίες ανταλλάσσοντας απόψεις για τις επερχόμενες εκλογές και ειδικά για την επομένη ημέρα. Κοινό συμπέρασμα ήταν ότι όλοι οι πολίτες περιμένουν την πολιτική αλλαγή και την ανανέωση της πολίτικης σκηνής.

Ακολούθησε η επίσκεψη στις τοπικές επιχειρήσεις και η συνάντησή της με ανθρώπους, οι οποίοι της δήλωσαν οτι στηρίζουν την επιλογή της να διεκδικήσει μία θέση στην Ελληνική Βουλή  γνωρίζοντας τη μαχητικότητα και την αποτελεσματικότητά της. 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.