Την τυροκομική μονάδα Βοϊου ” Τούσιας ” και την κτηνοτροφική  μονάδα του κ. Χρήστου Γκρέζιου στο Τσοτύλι, επισκέφτηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ευλαμπία Πρώϊου

5 Ιουλίου 2019
10:53
Κανένα σχόλιο

Τις εγκαταστάσεις της τυροκομικής μονάδας” Τούσιας ” στο Τσοτύλι, επισκέφτηκε, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Ευλαμπία Πρώϊου,σήμερα Παρασκευή 5/07.

Η κα. Ευλαμπία Πρώϊου ξεναγήθηκε στα τμήματα παραγωγής της σύγχρονης μονάδας, και δήλωσε ότι πρόκειται για μια επιχείρηση που είναι όλα τα αυτά τα χρόνια δίπλα στον καταναλωτή και στηρίζει την τοπική κτηνοτροφία κόντρα στις όποιες δυσκολίες μέσα σ’ ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, αναπτύχθηκε και επένδυσε σε συνεργασίες, προσωπικό και προϊόντα.

Στο μεταξύ, η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε στην κτηνοτροφική μονάδα του κ. Χρήστου Γκρέζιου και ενημερώθηκε και κατέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητα του.

Η κα. Πρώϊου δεσμεύθηκε για ακόμα μια φορά, πως θα είναι δίπλα τους και πάντα στη διάθεση τους, είτε για να μεταφέρει στην κεντρική διοίκηση και στην αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, την επίλυση σημαντικών θεμάτων, με από κοινού διεκδίκηση.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.