Στις περιοχές του Νομού Κοζάνης με έντονη αγροτική παραγωγή βρέθηκε η υποψήφια Βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου

5 Ιουλίου 2019
20:37

Η υποψήφια Βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Παρασκευή Βρυζίδου, τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής περιόδου βρέθηκε σε όλα τα σημεία του Ν. Κοζάνης, δίνοντας έμφαση στα ζητήματα που θα επικεντρωθεί η ΝΔ, και μπορεί ο Ν. Κοζάνης να στηριχθεί, για την αναγκαία στροφή προς την Ανάπτυξη.
Η κα Βρυζίδου βρέθηκε στις περιοχές του Νομού μας με έντονη αγροτική παραγωγή, δηλώνοντας ότι «δεν χρειάστηκε να επισκεφθώ το Νομό για να καταγράψω τα προβλήματα, γιατί ζω σ΄όλη μου τη ζωή στο Νομό μας και είμαι κομμάτι αυτού του τόπου, κυρίως όμως μέσα από τη 12ετή θητεία μου στα δημαρχιακά καθήκοντα, οι συνεργάτες μου κι εγώ, οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε σημαντικά έργα, δίνοντας έμφαση στους νέους, στους ανέργους, στους ηλικιωμένους, στην εργαζόμενη μάνα, στους αγρότες, στους ελεύθερους επαγγελματίες, αποδεικνύοντας ότι ο αγώνας μας είναι κυρίως μετά τις εκλογές, με πείσμα και θέληση, αλλά και αποτέλεσμα».
Η κα Βρυζίδου στους Πύργους της Εορδαίας, στο Βελβεντό, στα Σέρβια και το Βόϊο συνομίλησε με τους αγρότες, δηλώνοντας ότι «τις υποδομές που υλοποιήσαμε στις αγροτικές περιοχές θα τις συμπληρώσουμε με τη μείωση των φόρων και την οργανωμένη προώθηση των προϊόντων και θα έχουμε αποτέλεσμα, γιατί εμείς δεν σχεδιάζουμε επι χάρτου, αλλά περπατάμε στη γη μας και υλοποιούμε επί τόπου».
Η κα Βρυζίδου επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο, τον ΟΑΕΔ, τα ορυχεία, την Μονάδα 5 δηλώνοντας ότι «όταν κάποιος μιλάει θεωρητικά για ανέργους, εμείς παρουσιάζουμε τις εκατοντάδες θέσεις που δημιουργήσαμε και δώσαμε στη νέα γενιά, αλλά και στους μεγαλύτερους, στη συνεχή παρουσία μας στα κοινά».
Η ΔΕΗ, οι εργαζόμενοι, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι συνταξιούχοι είναι σίγουροι πια ότι η ασφάλεια βρίσκεται σε μια ισχυρή, αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ, που έχει σχέδιο και δεν αφήνει να καταρρεύσουν τα πάντα, όπως γίνεται τα τελευταία 4 χρόνια.
Στο πρόγραμμα της ΝΔ πρωταρχικό μέλημα είναι η χαμηλότερη φορολογία και η στήριξη στους επιχειρηματίες και τους ελεύθερους επαγγελματίες, γιατί το διακύβευμα των εκλογών για τη ΝΔ είναι ο ισχυρός πολίτης, για να φτιάξουμε ισχυρό κράτος. «Είμαστε αγανακτισμένοι γιατί ο Σύριζα ακούμπησε στον πόνο μας και με προσδοκίες χωρίς αντίκρισμα, κέρδισε τις εκλογές», δήλωσε σε συνάντηση με κομματικά στελέχη της ΝΔ η κα Βρυζίδου στην Κοζάνη και δήλωσε χαρακτηριστικά «όλα τα χρόνια είμαι αμετακίνητη, εδώ, μπροστά στους αγώνες, μαζί παλέψαμε πολλά χρόνια, μαζί υπομείναμε, μαζί θα δικαιωθούμε σ΄αυτές τις εκλογές».
Τέλος η κα Βρυζίδου επισκέφθηκε το Δήμο Μουρικίου ευχαρίστησε τους πολίτες για τη συνεχή στήριξη και αγάπη και δήλωσε σε όλους τους πολίτες του Δήμου της Εορδαίας σε εμπορικά σε καταστήματα, στη λαϊκή αγορά: «Εσείς που με ξέρετε καλύτερα από όλους, μπορείτε να με εμπιστευθείτε και να εγγυηθείτε σε όλους τους πολίτες για τον αγώνα που θα δώσουμε μετά τις εκλογές, δίπλα στον καθένα ξεχωριστά και με όλους μαζί, με αφοσίωση και αποτελεσματικότητα».

Ένα σχόλιο

  • Υπάρχουν κάτοικοι και στο άνω Βόιο από το Τσοτύλι και πάνω μήπως τους έχετε….ξεχασμένους;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.