Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη (του Χάρη Κάτανα)

8 Ιουλίου 2019
11:19

Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Από σήμερα, με μπροστάρη τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ξαναχτίζουμε την Ελλάδα της κανονικότητας της προόδου και της ανάπτυξης. Προχωράμε όλοι μαζί. Θερμά συγχαρητήρια στους, Στάθη Κωνσταντινίδη, Παρασκευή Βρυζίδου, Μιχάλη Παπαδόπουλο και Γιώργο Αμανατίδη για την εκλογή τους.

Κάτανας Χάρης

34 σχόλια

  • “Απόψε σήμερα και χθες
    Όλες οι πόρτες ειν’ κλειστές
    Και γω είμαι απ’ όξω
    Και μες το θάμπος το θαμπό
    Παίρνω αμπάριζα να μπω
    Και με πετάνε όξω

    Όλος ο κόσμος μ’ αγνοεί
    Βαρέθηκα πια τη ζωή
    Τους φθόνους και τα μίση
    Αλί αλί και τρισαλί
    Φωνάξτ΄αμέσως τον Αλή
    Να με καρατομήσει”

    • Έλα ντάξει .. εκλεχθηκαν οι αούτοι σας .. άντε τώρα κάντε ένα μουχαμπετ .. οι μισοί απο εσάς δεν θα λέγατε συγχαρητήρια αν ήσασταν εκτός γιατί απλά δεν θα είχατε το θάρρος …

  • Όταν είσαι παντελονάτος και είναι πολλά κιλά τα κότσια βγαίνεις και κάνεις τέτοιες αντρίκιες δηλώσεις την ώρα που κάποιοι αντί να χαίρονται με την νίκη τους πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα …

    Εύγε κύριε Κάτανα .. σε περιμένουμε μέσα την επόμενη φορά να δείξεις σε κάτι γατιά πως είναι να βγαίνεις αέρα βουλευτής και οχι με το στανιό μετά απο 7 φορές

      • Μη λες τέτοια και το χαλάς του αποπανω.

        Ο κανόνας που ψήφισε μνημόνιο και έλεγε για γερμανοτσολιάδες και πουλημένους πήγε στη ΝΔ.

        Αλλά εκεί σαν αυτόν έχουν στον πάγκο άλλους 4-5

        οπότε έμεινε στην απέξω

  • Συγχαρητήρια για το ήθος σας και φυσικά για την πίστη στο πλάνο του προέδρου και την μαχήτικότητα που βγάζετε υπερ αυτού.
    Κάνατε προσπάθεια που κανείς άλλος δεν θα είχε την διάθεση να κάνει
    Ελπίζουμε σήμερα με διαύγεια να καταλάβουν κάποιοι το who is who σας κύριε Κάτανα

    • Και ο Καραμανίας που είναι καμιά δήλωση δεν βγήκε ο Χρόνης αλλά βγάλανε 4 δεν του έγινε το κέφι

  • Αυτοι ολοι οι ζηλιαρηδες ξερουν οτι εαν σε βαζανε θα επαιρνες πανω απο 15.000 ψηφους,απο ποντιους ,κοζανιτες και χωριαταιους!!!Η κλικα ομως του Ακριτιδη, Παπαδοπουλο και Μπακογιαννη εδρασε.

      • Το γιατί δεν το ξέρεις ; Άλλο να είσαι σε ένα μικρό κόμμα και άλλο σε ένα μεγάλο . Τι δεν κατάλαβες ; Ακόμη τον ζηλεύεις ; Τον φοβάσαι ; Εδώ θα είναι ο κ. Κατανας και στο μέλλον . Κρατά τη βρώμικη μελάνι σου λοιπόν .

        • Την επόμενη φορά ξεχαστε την ..Θα είναι οι τέσσερις που βγήκαν +1 ακόμη +2 γυναίκες οπότε άντε γεια

  • κατανα αν ησουν κ εσυ θα επερνε μεγαλυτερο ποσοστο η ΝΔ στον τοπο μας ας αναλογιστει το μνμ ο κυριακος

  • Κυριος ναι ανεξάρτητος ΈΛΛΗΝΑΣ πάνω απ ολα.ΈΛΛΗΝΕΣ ας ξεχάσουμε τα μνημόνια…τις μίζες…την SIEMENS και την novartis..δε εγινε και τίποτα..γα μια νεα Ελλάδα ολοι μαζί μπορούνε..

    • Ας ξεχάσουμε το μνημόνιο των 99δις την υποθήκη των 99ετων, τα καπιταλ, τους διορισμούς από το παράθυρο και τις μετατάξεις μέχρι την τελευταία στιγμή κυρίως ξεχάσαμε ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ μας. Ξεχάσαμε τι σήμαινε δημοκρατία… Ας μας πουν οι δημοσκόποι πόσοι από αυτούς που πήρε ο σύριζα είναι Έλληνες φορολογούμενοι;

  • Κύριε Κάτανα σας συγχαίρω γιαψτην στάση σας παρόλο το ΠΟΥΛΗΜΑ που φρόντισαν μερικοί να σας κάνουν για να μην είστε υποψήφιος. Ήξεραν καλά πως δεν είχαν ελπίδα αλλιώς … το μέλλον είναι μπροστά σας!

  • το τραπέζι πρεπει να σου κανει ο κωσταντινίδης που πηρε πρωτια γιατι εαν ησουν εσυ την ειχες δεδομένη

  • Αν ο κατανας μπορούσε να μαζέψει 15000 σταυρούς οπως ειπώθηκε ας κατέβαινε για δήμαρχος στην Κοζάνη.

    Είναι και πιο χαλαρή η ψήφος μπορεί να επαιρνε και 20000 ψήφους.

    Αυτοί που τα γράφετε μην κάθεστε πολύ ώρα στον ήλιο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.