Δήλωση Χρόνη Ακριτίδη για το χθεσινό αποτέλεσμα

8 Ιουλίου 2019
13:29

 

Το χθεσινό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών αποτελεί μεγάλη νίκη για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Οι πολίτες εμπιστεύθηκαν στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα είναι η ώρα της σκληρής δουλειάς και των έργων.

Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους τους νεοκλεγέντες βουλευτές του νομού Κοζάνης, και ιδιαίτερα τους νεοδημοκράτες συναδέλφους μου για τον σπουδαίο αγώνα και την τεράστια επιτυχία μας να εκλεγούν τέσσερεις εκπροσώποι της παράταξής μας στη Βουλή των Ελλήνων. Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους πάνω από 6300 συμπολίτες μου που με τιμήσαν με τον σταυρό τους. Είμαι ευγνώμων για την πραγματικά συγκινητική στήριξη και η συμπαράστασή τους σ’αυτή την εξαιρετικά σύντομη αλλά τόσο ενταντική προεκλογική περίοδο.

Θα ήθελα, τέλος, να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και όλους τους εθελοντές μας για τον υπέροχο αγώνα που δώσαμε μαζί, νιώθω υπερήφανος για το παράδειγμα του νέου πολιτικού πολιτισμού που υπηρετήσαμε με τόση συνέπεια. Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλό του τόπου μας.

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.