Χατζηδάκης: Βασική προτεραιότητα το σχέδιο σωτηρίας της ΔΕΗ

9 Ιουλίου 2019
17:43

Βασική προτεραιότητα είναι ένα σχέδιο σωτηρίας για τη ΔΕΗ, δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, στον ΑΝΤ1.

«Το θέμα αυτό σε αυτή τη φάση είναι μη θέμα, γιατί δεν υπάρχει στον ορίζοντα στρατηγικός επενδυτής. Η ΔΕΗ είναι στα όρια της χρεωκοπίας και δεν ενδιαφέρεται κανένας», πρόσθεσε.

«Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για τον τόπο και κυρίως για τα μεσαία και κατώτερα στρώματα», διαβεβαίωσε ο κ. Χατζηδάκης και εξήγησε ότι το υπουργείο που αναλαμβάνει, είναι σημαντικό γιατί έχει να κάνει με την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και με την οικονομία.

«Έχει να κάνει με την καθημερινότητά μας γιατί σχετίζεται με θέματα όπως το χθεσινό μπλακ άουτ, γιατί χωρίς το ρεύμα πάει πίσω η ζωή μας. Με την οικονομία γιατί η ενέργεια είναι κομβικής σημασίας για τις επενδύσεις στη χώρα. Είναι βασικός μοχλός για να έρθουν επενδύσεις από μέσα και έξω», σημείωσε ο νέος υπουργός.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

8 σχόλια

  • Στο Alpha σε ρώτησαν για απολύσεις και είπες θα επισκεφθώ το υπουργείο να δω την κατασταση και θα δούμε πως θα αντιδρασουμε.

    • Κάθε επιχείρηση και επιχειρηματίας αυτό θα κανε αλλιώς φούντο όλοι μαζί! Τα αυτονόητα στη χώρα μας γίνονται δυσνόητα για κάποιους..

        • Αχαχαχαχα ωραίο αστείο ότι ο Μητσοτάκης θα πάρει πίσω το όνομα της Μακεδονίας μας α καλά να είστε σίγουροι ότι τπτ δν θα κάνει για αυτό, όσο για την ΔΕΗ είναι ξεπουλημενη εδώ κ χρόνια τώρα το είδαν κ ξεσηκωθηκαν αν σβήσει η ΔΕΗ θα σβήσουν κ πολλά άλλα.

  • μονο τους κηφηνες δε διωχνετε! κατα τ αλλα θα τη σωσουν παλι αυτοι που πληρωνουν στην ωρα τους! στην ελλαδα (και μονο στην ελλαδα) λεγονται κοροιδα !

    • εσύ το μόνο που έχεις καταλάβει είναι ότι πρέπει να πεθάνει και η κατσίκα του γείτονα αφού εσύ δεν έχεις …τρομερή κοινωνική αλληλεγγύη (όλοι μαζί πρεπει να πάμε λίγο ψηλότερα όχι να τραβάμε προς τα πίσω όσους κατάφεραν να ξεφύγουν απο τα ….)

    • ειχες τελικα δικιο! τα κοροιδα ειναι τελικα ΑΘΑΝΑΤΑ!ο Χατζηδακης επεξεργαζεται σχεδιο που προβλεπει την καταργηση της εκπτωσης 10% της συνεπειας πληρωμης (την οποια απο 15% την εκανε 10% ο Παναγιωτακης),ολες οι λαμογιες στην πλατη των ευσυνειδητων γινονται!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.