Το 1ο PTOLEMAIS FEST ξεκινάει στην πόλη της Πτολεμαΐδας και γίνεται θεσμός

9 Ιουλίου 2019
21:31

Μικροί και μεγάλοι όλοι σε ένα κοινό σημείο μουσικής συνάντησης όπου οι μελωδίες πολύ γνωστών & καταξιωμένων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων θα μας ξεσηκώσουν και θα μας διασκεδάσουν σε ένα άκρως απολαυστικό festival.

Το παλιό συναντάει το καινούριο για ένα ολοκληρωμένο live δίχως προηγούμενο!

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Πτολεμαΐδας  οι μοναδικοί Λάκης Παπαδόπουλος & Γιάννης Γιοκαρίνης θα υποδεχτούν τους δυναμικούς Goin’ Through (feat. TNS, NEBMA, Dj SPARKY T) με μοναδικό σκοπό να μας παρασύρουν όλους σε μιά παρέα όπου η μουσική θα έχει τον κύριο λόγο!!!

Νωρίτερα την βραδιά θα ανοίξουν οι Θωμάς Φώτης (Αθήνα) & η Θεοφανία Γεωργίτση (Πτολεμαΐδα) περιπλανώντας μας ανάμεσα σε rock & έντεχνα μονοπάτια που όλοι έχουμε λατρέψει και χιλιοτραγουδήσει!

ΜΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Η ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΝΟΤΕΣ …!!!

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ

ΘΩΜΑΣ ΦΩΤΗΣ

ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗ

4 σχόλια

  • Ποιός είναι ο διοργανωτής?? Έτσι απλά ξεκινάει ένα φεστιβάλ?? Κάποιοι πρέπει να έχουν και την ευθύνη. Όποτε να αναγράφεται η εταιρεία ήταν άτομα παρακαλούμε.

  • Καλό θα ηταν να αναφερθει και ο ή οι διοργανωτης/ες
    επισης θεσμος θα λεγεται μετα απο 4-5 χρονια ισως… αν κρατησει
    και συνεχιζεται καθε χρονια να γινεται συνεχεια
    αυτο το φεστιβαλ ειναι καινουργιο , πως γνωριζουν με τοση σιγουριά ότι π.χ. θα γίνει και του χρόνου?

    Υ.Γ. Καλη η κινηση… και ελπιζω στο μελλον να δουμε κι άλλα ονόματα
    και υπάρχουν μπόλικα τα οποία δεν έχουν καλεστεί ποτέ και από κανέναν και όντως ειναι καταξιωμένα στο χώρο της μουσικής.

  • Από πότε μία συναυλία, που διοργανώνει ένας άγνωστος x, αποτελεί θεσμό πριν ακόμη γίνει. Κάτσε να γίνει πρώτα. Μπορεί να βρέχει. Και πρώτα από όλα, σουβλάκια θα έχει; Πώς φιλοδοξεί να γίνει θεσμός; Έτσι; Χωρίς σοβλακια;

  • Για οποιαδήποτε official ενημέρωση σας άμεσα από την ιστοσελίδα μας http://www.ptolemaisfest.gr και στο e-mail μας [email protected] .

    Διοργανωτής του festival o AFS MAKEDONOMAHOS ENTERTAINMENT όπως αναγράφεται εξάλλου σε αφίσες, εισιτήρια αλλά και στα επίσημα δελτίου τύπου που στάλθηκαν από εμάς πρός όλα τα social media.

    Σας περιμένουμε όλους Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στην μοναδική αυτή μουσική συνάντηση των Θ.Γεωργίτση/Θ.Φώτη/Γ.Γιοκαρίνη/Λ.Παπαδόπουλου/Goin’ Through & The Family (Νέβμα, TNS, Sparky T)

    Φιλικά,

    PTOLEMAIS FEST

    http://www.ptolemaisfest.gr
    [email protected]
    [email protected]
    Instagram: @ptolemaisfest
    Twitter: FestPtolemais

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.