Kozan.gr: Πώς και σε ποιο βαθμό θα επηρεάσουν, από το βράδυ του Σαββάτου, τα καιρικά φαινόμενα τη Δυτική Μακεδονία – Τι λέει ο προγνώστης καιρού Γιώργος Βασιλειάδης

13 Ιουλίου 2019
19:18

Το σύστημα που θα απασχολήσει τη χώρα μας από αργά σήμερα το βράδυ έως το πρωί της Κυριακής με καταιγίδες τοπικά έντονες με συνοδεία ισχυρών ανέμων κατά τόπους (κυρίως σε Κεντρική Μακεδονία) και χαλαζοπτώσεις, βρίσκεται στην Ιταλία (περιοχή Λέτσε) και περνάει προς Αλβανία σταδιακά. Δώστε προσοχή κυρίως όσοι διανυκτερεύουν σε κάμπινγκ μιας και τα περισσότερα φαινόμενα θα μας απασχολήσουν νυχτερινές ώρες. Στη δυτική Μακεδονία τα φαινόμενα θα είναι σύντομα και χωρίς εκτεταμένες ακρότητες. Η Χαλκιδική και κυρίως η δυτική θα δεχτεί τοπικά έντονες καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους προς το ξημέρωμα. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνηγορούν σε ανάλογης έντασης ριπές ανέμων όπως αυτές της Τετάρτης.

 

2 σχόλια

  • Πάντως οι προβλέψεις σχεδόν σε όλα site του internet είναι μάπα το καρπούζι. Περιμένεις το πρωί για να δεις τι καιρό τελικά θα έχει. Όσο προχωράει η τεχνολογία και περισσότεροι δορυφόροι μπαίνουν σε τροχιά γύρω από την γη, θα περίμενες να έχεις αξιόπιστες προβλέψεις αλλά τρίχες κατσαρές. Σαν τις καφετζούδες ένα πράγμα δηλαδή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.