Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει ότι θα συμμετέχει στην 84η ΔΕΘ (7-15/9/2019)

16 Ιουλίου 2019
12:33
Κανένα σχόλιο

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του ότι θα συμμετέχει στην 84η ΔΕΘ (7-15/9/2019), με περίπτερο 45τ.μ. που εξασφάλισε σε συνεργασία με την ΚΕΕΕ για την προβολή των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων που τα παράγουν στο χώρο που εξασφάλισε η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας (ΚΕΕΕ) για τη συμμετοχή των Επιμελητηρίων της χώρας.

Τα μέλη – επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος, παρακαλούνται έως τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση του Επιμελητηρίου και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους (τηλ. 2461041693 κα Βασιλική Δούσιου).

Σε περίπτωση που ο ήδη εξασφαλισμένος χώρος δεν ικανοποιεί τις ανάγκες των μελών η Διοίκηση του Επιμελητηρίου θα διερευνήσει το ενδεχόμενο εξασφάλισης μεγαλύτερου ενιαίου χώρου για την προβολή των επιχειρήσεων – μελών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.