1η Καλοκαιρινή Εξόρμηση, την Κυριακή 21/7, για τους φίλους κλασικού αυτοκινήτου Δ. Μακεδονίας

18 Ιουλίου 2019
18:08
Κανένα σχόλιο

Ο σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει την 1η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ στις 21/7/2019.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:
10:00 Συγκέντρωση των πληρωμάτων στο γραφείο του συλλόγου. (Ακράγαντα 1 & Μ. Θεοδωράκη, Κοζάνη)
10:30 Εκκίνηση της εκδήλωσης με τα οχήματα να κινούνται από την Παλαιά Εθνική Οδό Βέροιας – Κατερίνης. Πιο συγκεκριμένα Κοζάνη – Βέροια – Μελίκη – Αιγίνιο – Κορινός.
13:00 Άφιξη των πληρωμάτων στον Κορινό , στάθμευση των οχημάτων και περίπατος στο χωριό.
14:00 Ελεύθερος χρόνος για τα πληρώματα.
18:00 Τερματισμός της εκδήλωσης κι επιστροφή των πληρωμάτων στις έδρες τους.

Eπίσης να μη ξεχάσετε να πάρετε πετσέτα και μαγιό !!

Παράβολο εκδήλωσης ανα αυτοκίνητο 10 ευρώ.

Αρμόδιος να παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την διαδρομή κλπ είναι ο Πρόεδρος κ. Δουγαλής Βασίλης (τηλέφωνο: 6978 553 679) και η Γενική Γραματέας Βαχτσεβάνου Αικατερίνη (τηλέφωνο:6976085486)

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα οχήματα με πινακίδες Ε.Ο ΦΙΛΠΑ , Ιστορικού Οχήματος (ΕΛΠΑ) , Ε.Ο.Ο.Ε (με την προϋπόθεση ότι τα συγκεκριμένα οχήματα φέρουν κάρτα FIVA) και με κρατικές πινακίδες του Υπουργείου.

Η εκδήλωση χαρακτηρίζεται ως “περιήγηση” και υπάγεται στους όρους του κανονισμού FIVA ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ “Κ” /2011. Τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν θα είναι ιστορικά. Όλα τα αυτοκίνητα, στα οποία θα επιτραπεί να λάβουν μέρος, θα είναι ασφαλισμένα, ενώ η κίνηση τους θα είναι απολύτως σύμφωνη με τον Κ.Ο.Κ. και θα φέρουν υποχρεωτικά τρίγωνο ασφαλείας, φαρμακείο και πυροσβεστήρα.

Επίσης, ως διοργανωτές, έχουμε φροντίσει να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της περιήγησης.
Αποκλειστικά υπεύθυνο για τη διοργάνωση και την ομαλή εκτέλεση της εκδήλωσης στο σύνολό της είναι το σωματείο μας.

Με Εκτίμηση
Για το Δ.Σ.

Η Γενική Γραμματέας

Βαχτσεβάνου Αικατερίνη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.