Σταγόνα Ελπίδας: “Δώστε Αίμα συνάνθρωποι”

20 Ιουλίου 2019
13:31

 

Φίλες και φίλοι εχθές Παρασκευή είχαμε προγραμματισμένο ραντεβού στο Παπανικολάου για να δώσουμε αιμοπεταλια,
Έγινε κάτι ιδιαίτερα δυσάρεστο, αντί για αιμοπετάλια μας είπαν να δώσουμε αίμα. Είναι ιδιαίτερα μεγάλες οι ελλείψεις και θέλουμε πιο πολύ αίμα ΤΏΡΑ.
Κρίμα μεγάλο για την έλλειψη αίματος έχουμε ευθύνη όλοι μας
Κρίμα μεγάλο για τον Άνθρωπο
Δώστε Αίμα συνΑνθρωποι,
Δώστε Αίμα
Δώστε Αίμα
Καθημερινά υπάρχουν μεγάλες ανάγκες, είναι οι δικοί μας Άνθρωποι που έχουν άμεση ανάγκη από αιμοπεταλια και αίμα.

Ένα σχόλιο

  • Είναι ανοησία να μην δίνουμε αίμα.
    Και βοηθάς άλλους συνανθρώπους και τον εαυτό σου αφού δημιουργίες απόθεμα για σένα και τους δικούς σου ενώ εξετάζεται το αίμα σου κι εσύ για διάφορες παθήσεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.