kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δυσαρέσκεια στους συνδυασμούς Μιχαηλίδη – Σημανδράκου για τη – μέχρι στιγμής – στάση του Λ. Μαλούτα, ενόψει της, μεταξύ τους, προαναγγελθείσας συνεργασίας, τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, στο Δήμο Κοζάνης

22 Ιουλίου 2019
10:06

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, δυσαρέσκεια επικρατεί στους συνδυασμούς Μιχαηλίδη & Σημανδράκου για τη – μέχρι στιγμής – στάση του Λ. Μαλούτα, ενόψει της, μεταξύ τους, προαναγγελθείσας συνεργασίας, τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, στο Δήμο Κοζάνης. O Λ. Μαλούτας, αν και δημόσια, μετά τις εκλογές, ξεκαθάρισε ότι θα συνεργαστεί με τους συγκεκριμένους δύο συνδυασμούς, στη συνέχεια, δεν προέβη σε καμία άλλη ουσιαστική κουβέντα μαζί τους. “Κάποιοι, αναμένοντας τις αλλαγές στο πρόγραμμα «Κλεισθένης», που, όπως λένε, θα διασφαλίζουν την κυβερνησιμότητα των ΟΤΑ, αποδεικνύουν ότι έχουν μια περίεργη αντίληψη για το πως αντιλαμβάνονται τη συνεργασία. Δεν θα δεχτούμε το ρόλο του “μπαλαντέρ”, στην περίπτωση που δεν τους βολέψουν ή καθυστερήσουν οι αλλαγές στον «Κλεισθένη». Αυτό θα πρέπει να είναι κατανοητό και μη μας θεωρούν δεδομένους, σε ό,τι αφορά, τουλάχιστον, το δικό μας συνδυασμό. Τη συνεργασία είτε την πιστεύεις, είτε όχι. Η κυβερνησιμότητα δεν είναι υπόθεση του ενός, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά των πολλών. Κι επίσης η συνεργασία δεν είναι διανομή θέσεων – πόστων. Είναι συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων, σχεδιασμός κι άλλα πολλά. Πότε θα γίνουν όλα αυτά; Δέκα μέρες πριν ξεκινήσει η νέα αυτοδιοικητική περίοδος;”, σημειώνει χαρακτηριστικά στη στήλη εκλεγμένος σύμβουλος ενός εκ των δύο συνδυασμών (Μιχαηλίδη – Σημανδράκου).

Η Χύτρα

19 σχόλια

  • Τα γυρνάει ο Λαζος;;
    Λαζο αλλά μας έλεγες προεκλογικά: σταθερότητα, υπευθυνότητα, συνεργασία κλπ. Που πήγαν αυτά κυρ Λαζο;

  • Τωρα που ο Μητσοτάκης αλλάζει την απλή αναλογική σε δήμους και περιφέρειες ώστε να αποτραπούν φαινόμενα ακυβερνησίας για ποιο λόγο να κάνει τις συμμαχίες που φάνταζαν απαράιτητες μετά τς εκλογές ο Λάζος; χαζός είναι..χίλιες φορές με τον Ιωαννίδη παρά με αφνούς.

  • Καλά να πάθετε ΜΑΛΟΥΤΑ θελατε βγάλτε από τώρα τα μαχαίρια χαχαχαχαχαχα Κυριάκο ξέρεις εσύ από τέτοια

  • Μην βγαζετε ευκολα συμπερασματα.Ο Λαζους το ξερει καλα το παιχνιδι και ολα θσ γινουν στο σωστο χρονο και παντα με τις λιγοτερες αντιδρασεις .Αλλωστε δεν μπορει να πραξει και διαφορετικα. …ΥΤ Φανταζομαι ολα αυτα που ακουγονται δεν ειναι λογια και ακουσματα της αντιπολιτευσης εχοντας οι ιδιοι το μεγαλυτερο αγχος.

  • Κάθε κατεργάρης στον μπάγκο του. Αυτός κέρδισε, αυτός αποφασίζει κι ας μην ψάχνουν για μετερίζια οι υπόλοιποι.

  • Μην χαίρεστε θα βγαλει Νόμο η κυβέρνηση κ άντε γεια κ Σημανδρακος κ Μιχαηλίδης. Στο καλό κ να μας γράφετε… Θέλετε κ αντιδήμαρχιες τρομάρα σας.. Λες κ γιατί βάλατε?! Τάχα Μ δήθεν για το καλό του τόπου. Ειδικά αυτος ο Γρεβενιωτης…

  • Λάζο μην δώσεις αντιδημαρχίες στους επικεφαλής. Δώσε σε άλλα μέλη των συνδυασμών. Φτάνει πια με τους “επιδέξιους” και τις αργομισθίες…

    • Τι να μας πει και ο Χαρούλης; Συνεχώς δηλώνει παρόν και ποτέ δεν είναι υποψήφιος ????

  • Κυρ Λαζο εμείς θελουμε δήμαρχο αποφασιστικό, με ειλικρίνεια, και γρήγορο. Να είσαι μάγκας και μπεσαλής.
    Ακόμα δεν ξεκίνησες ξαι θα τα κανείς μπάχαλο. Θα σε κεραυνοβολησουν Σημανδρακος και Μιχαηλίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.