Εορδαία: Ανοίγουν κλειστά σπίτια στην Πεντάβρυσο και ενοικιάζονται στους νέους φοιτητές 

23 Ιουλίου 2019
13:16

Ζωή στον μικρό οικισμό της Πενταβρύσου, επιθυμεί να δώσει ο Νέος Πρόεδρος Γιάννης Πασσαλίδης, με την αξιοποίηση όλων των κενών κατοικιών του χωριού αλλά και των διπλανών Εργατικών κατοικιών, ώστε στη συνέχεια να ενοικιασθούν, με κίνητρο τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Προηγήθηκαν επαφές και συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι, κατά τον κ. Πασσαλίδη, συναίνεσαν στην κίνηση του αυτή, προσφέροντας στους υποψήφιους ενοικιαστές καινούργιες και επιπλωμένες κατοικίες, ως απάντηση στο πρόβλημα της έλλειψης στέγης που παρατηρείται στην Πτολεμαΐδα. Αφορμή για την κίνηση αυτή, η λειτουργία του Νέου Πανεπιστημιακού τμήματος Εργοθεραπείας στην πόλη, απευθυνόμενος έτσι στους φοιτητές, ενώ, θα ικανοποιήσει και το αίτημα για στέγη, Καθηγητών του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Πτολεμαΐδας, που λειτουργεί στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Πενταβρύσου. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ενημερώσει σχετικά τον Προϊστάμενο και τη Γραμματεία του τμήματος Μαιευτικής , αναρτώντας ανακοινώσεις αλλά και ενοικιαστήρια, όπως και στην πόλη, ώστε, να επιτευχθεί ο στόχος του

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.