Το kozan.gr σας ενημερώνει για τις πολιτιστικές & θρησκευτικές, εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου

25 Ιουλίου 2019
09:12
Κανένα σχόλιο

Η απολαυστική κωμωδία του Νίκου Μουτσινά «Βερβερίτσα», στο Υπαίθριο Δημοτικό θέατρο Κοζάνης
Η People Entertainment Group παρουσιάζει την παράσταση που έσπασε όλα τα ταμεία στη θεατρική Αθήνα!
Η «Βερβερίτσα» ετοιμάζει τις βαλίτσες της για μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!
Η απίστευτη φαρσοκωμωδία σε κείμενο και σκηνοθεσία του Νίκου Μουτσινά με συμπρωταγωνίστρια τη Μαρία Σολωμού και τη Ματίνα Νικολάου, υπόσχεται απροσποίητο και άφθονο γέλιο.
Ευφυέστατο κείμενο με απίθανους διαλόγους, pop art σκηνικά, εντυπωσιακοί φωτισμοί και ευφάνταστα κοστούμια συνθέτουν το μοναδικό σκηνικό της παράστασης!
«Βερβερίτσα»: θηλυκό, μικρό θηλαστικό της οικογένειας των σκίουρων…
ή αλλιώς μια παράδοξη ιστορία καθημερινής τρέλας!

Λίγα λόγια για το έργο
Μία βερβερίτσα γίνεται η αιτία για μία σειρά αστείων και τρομακτικών γεγονότων που συμβαίνουν στον Μενέλαο Φονιά (Νίκο Μουτσινά) και στη γυναίκα του Άννα-Μαρίζα Φονιά (Μαρία Σολωμού).
Το ζευγάρι, μετά από πολλές συνεδρίες σε σύμβουλο γάμου, αποφασίζει να πάει στα γενέθλια της αδελφής του Μενέλαου και χάνεται σε ένα δάσος.
Στην προσπάθεια να βρουν τον δρόμο της επιστροφής, χτυπάνε με το αυτοκίνητό τους τη Βερβερίτσα στη μέση του πουθενά και το μόνο που βρίσκεται κοντά τους είναι το σπίτι της Αινχόνχεν (Ματίνα Νικολάου), όπου ζει με τις αδελφές της: την Αινχόνχεν (Φανή Γεωργακοπούλου) η οποία είναι μουγκή και την Αινχόνχεν (Στέλλα Ρουσάκη) η οποία είναι τυφλή! Θα καταφέρουν να βγουν από το σπίτι ζωντανοί;
Το έργο του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε μετρ της μαύρης κωμωδίας, αφουγκράζεται τις ανησυχίες και τα προβλήματα των σύγχρονων ζευγαριών και τα μετατρέπει σε ξεκαρδιστικές σκηνές πάνω στο θεατρικό σανίδι.
Ταυτότητα παράστασης:
Κείμενο-Σκηνοθεσία : Νίκος Μουτσινάς
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Μουτσινάς, Μαρία Σολωμού, Ματίνα Νικολάου, Φανή Γεωργακοπούλου, Στέλλα Ρουσάκη
Φωτισμοί: Γιώργος Ανεστόπουλος
Σκηνικά: Μαρία Φιλίππου
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Χορογραφία: Χριστίνα Φωτεινάκη
Βίντεο: Κάρολος Πορφύρης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αναστασία Μανιάτη
Φωτογραφίες: Νίκος Ζήκος
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς


Προβολή ταινίας από την ΚΝΕ στην πλατεία ΣΚ’ΡΚΑΣ.

 

 

 

 

 

 

 

 


Πανηγυρίζει το Ιερό Εξωκλήσι της Αγίας Άννης Κοζάνης.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου πανηγυρίζει το Ιερό Εξωκλήσι της Αγίας Άννης Κοζάνης επί τη Κοιμήσει της Αγίας Άννης, μητρός της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Οι ιερές ακολουθίες θα τελεσθούν ως εξής:

Πέμπτη 25 Ιουλίου 7.30 π.μ.
– Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

 

 

 


Ιερά Πανήγυρης Αγίας Παρασκευής Λυγερής
Ο Εκπολιτιστικός, Μορφωτικός και Αθλητικός Σύλλογος (ΕΜΑΣ) Λυγερής σας καλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας, το πανηγύρι του χωριού, με αφορμή τη γιορτή της Αγίας Παρασκευής, με Λαϊκό – Ποντιακό πρόγραμμα, που θα γίνει την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 από τις 9:00 μ.μ. και όσο αντέχετε, στην αυλή του Πνευματικού Κέντρου Λυγερής

Δυνατό γλέντι με Λαϊκό – Ποντιακό πρόγραμμα.

Είσοδος Ελεύθερη.

 

 

 


Μαροκινή, γευστική, βραδιά στο AGORA, στην Κοζάνη.

Μετά το καταπληκτικό μας ταξίδι στην Βραζιλία που είχε τεράστια συμμετοχή με φοβερές κ ατελείωτες γεύσεις ο κόσμος διασκέδασε κ χόρεψε,μαγεύτηκε απο τις βραζιλιανικες γεύσεις! Επιστρέφοντας λοιπόν από Rio κ Βραζιλία πετάμε για Βόρεια Αφρική και συγκεκριμένα για Maroko!!!Για πολλούς η καλύτερη κουζίνα του κόσμου όπως μας περιγράφει η Monika Fotiadou που επιμελείται κ δημιουργεί αυτές τις υπέροχες βραδιές.Περιέχει σε αφθονία μπαχαρικά κ συνδυασμούς γεύσεων που προκαλούν τον ουρανίσκο. Για περισσότερα Πέμπτη 25 Ιουλίου μετα τις 22.00!! 10 ευρω κ απεριόριστο buffet με ένα υπέροχο Μαροκινό cocktail η ενα ποτήρι κρασί. Οι κρατήσεις ισχύουν μόνο για τους συμμετέχοντας στο μενού.Τηλ επ. 2461034200.

 


 

Πανηγυρίζει ο Ιστορικός Ιερός Ναός της Αγίας Παρασκευής Σιάτιστας.

 

 

 

 

 


O ΜΑΠΣ Αγίας Παρασκευής Κοζάνης διοργανώνει ‎Παραδοσιακό Πανηγύρι στη πλατεία του χωριού.

 

 

 

 

 

 

 


Μέγας αρχιερατικός εσπερινός, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοζάνης, την Πέμπτη 25 Ιουλίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.