kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δεδομένη η συνεργασία Μαλούτα – Μιχαηλίδη – Σημανδράκου στη νέα δημοτική αρχή – Δεν αλλάζει τίποτα σε ό,τι αφορά τις αρχικές συζητήσεις, συνεννοήσεις και δεσμεύσεις

25 Ιουλίου 2019
11:14

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο θα περιλαμβάνει αλλαγές στον υπάρχοντα νόμο του «Κλεισθένη» και θα κατατεθεί, προς ψήφιση στη Βουλή, την επόμενη Δευτέρα, 29 Ιουλίου, “πυροδότησε” διάφορα σενάρια και συζητήσεις για το εάν αλλάζει κάτι σε σχέση με όσα είχαν προαναγγελθεί από τον ίδιο το νέο δήμαρχο Κοζάνης, Λ. Μαλούτα, για τις συνεργασίες, την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο στο Δήμο Κοζάνης. Σύμφωνα με αποκλειστικές κι ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, ανεξαρτήτως των αλλαγών που θα περιλαμβάνει το νομοσχέδιο, δεν αλλάζει το παραμικρό σε ό,τι αφορά τη βούληση του νέου δημάρχου Κοζάνης να συνεργαστεί με τους συνδυασμούς Μιχαηλίδη & Σημανδράκου. Ωστόσο το είδος και το μέγεθος της συνεργασίας θα κριθεί και θα αξιολογηθεί αφού γίνουν γνωστές – κι επισήμως – όλες οι αλλαγές του νομοσχεδίου προκειμένου οι επόμενες συζητήσεις – συνεννοήσεις να γίνουν επί συγκεκριμένων δεδομένων.

Η Χύτρα

14 σχόλια

  • Μόνο τον Ιωαννίδη δεν θέλω να δω σε κάποιο πόστο . Δεν ψήφισα Μαλούτα επειδή με αρέσει ο Μαλουτας αλλά για να φύγει ο Ιωαννίδης

    • Εσύ δν θες δν μας νοιάζει, εμείς θέλουμε τον Ιωαννιδη μέσα για να μην πάνε πίσω πάλι όλα κ θα είναι γιατί μόνο αυτός έκανε σωστά πράγματα.

  • Αυτοί, να με θυμηθείς,θα φάνε τα μουστάκια τους. Και επειδή οι άλλοι δεν έχουν μουστάκι, ό,τι φάνε από το μουστάκι του Μαλούτα θα φάνε.

  • Μόνο ο Λευτεράκης να μην είναι. Να λεει κι ευχαριστω που τον βγαλανε απο αγανακτιση αλλιως δεν θα βγαινε ποτε. Οι συγκυριες τον εβγαλαν. Αν ηταν να βγει με την αξια του δεν θα ερχοταν ποτε αυτη η μερα!

    • Κ όμως με την αξία του βγήκε δήμαρχος είτε σας αρέσει είτε όχι, αν δν αρεζε στον κόσμο δν θα τον ψήφιζαν πρώτον κ δεύτερον επειδή κάποιοι τρελάθηκαν τόσο πολύ για την Μακεδονία υποτίθεται τον πέταξαν έξω κ βγάλανε τον Μαλουτα να σας σώσει κ να πάρει πίσω το μακεδονικό αχαχαχαχα εδώ γελάμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.