«Μαρία Πενταγιώτισσα», στις 31/8, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης

26 Ιουλίου 2019
17:36
Κανένα σχόλιο

 

«Μαρία Πενταγιώτισσα», στις 31/8, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00, (ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ)

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ :15€ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ, 12€ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ-ΜΑΘΗΤΙΚΑ,ΑΝΩ ΤΩΝ 65, ΑΝΕΡΓΩΝ ( ΜΕ ΚΑΡΤΑ).

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ (ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ): 12€

Στο ρόλο της “ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΑΣ” ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ : Η ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ , Ο ΗΛΙΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣ και Ο ΧΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ.

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: ΒΑΝΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΣΚΗΝΙΚΑ:ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ:ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.

Το 1982 ο Μποστ έγραψε τη «Μαρία Πενταγιώτισσα», ένα από πιο αστεία έργα του νεοελληνικού ρεπερτορίου, ακολουθώντας τον προσφιλή του 15σύλλαβο.

Μια παρωδία ηθών εμπνευσμένη από γνωστά παραδοσιακά τραγούδια.

Η Μαρία Πενταγιώτισσα, πραγματικό πρόσωπο από τους Πενταγιούς Φωκίδας υπήρξε το

αντικείμενο του πόθου για πολλούς επίδοξους εραστές που δημιουργούσαν συχνά επεισόδια, ενώ δείχνει να ήταν από τις πρώτες φεμινίστριες.

Μέσω της ιστορίας της θρυλικής Μαρίας, ο Μποστ σαρκάζει τους θεσμούς αμφιβάλλοντας για αυτούς.

Με μια ομάδα εξαιρετικών ηθοποιών παρουσιάζουμε μια παράσταση που με άφθονο γέλιο, μουσική που βασίζεται στην παράδοση και σκηνικά και κοστούμια που ανατρέχουν στον Τσαρούχη και στον Μόραλη θα χαρίσει στο κοινό “ψυχαγωγία” με την πραγματική έννοια του όρου!!!

Ο Χρύσανθος Μέντης Μποσταντζόγλου, σκιτσογράφος, γελοιογράφος, ζωγράφος, θεατρικός συγγραφέας, στιχουργός, αρθρογράφος – δημιούργησε ένα μοναδικό έργο που τα έχει όλα: χιούμορ, πολιτικό στοχασμό και αγάπη για τους ανθρώπους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.