kozan.gr: Σημερινό (29/7) βίντεο από το σημείο που θα κατασκευαστεί ο μετωπικός σταθμός διοδίων στην Εγνατία Οδό, στα όρια της Σιάτιστας – Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες (Βίντεο)

29 Ιουλίου 2019
12:06

Σημερινό (29/7) βίντεο από το σημείο που θα κατασκευαστεί ο μετωπικός σταθμός διοδίων στην Εγνατία Οδό, στα όρια της Σιάτιστας. Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες, παρά τις προφορικές διαβεβαιώσεις του αρμόδιου Υπουργείο Μεταφορών.

 

 

18 σχόλια

  • ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΛΕΟΣ!!!!

  • Κανονικότητα Μάχη ενάντια στον λαϊκισμό.
    Πέφτω από τα σύννεφα!!!!
    Δέσμευση υπουργού, Βουλευτού βεβαίως Βεβαίως, και τοπικών παραγόντων,και να μην συγκινηθεί κανείς, μα που πάμε ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο.

  • Κολπο ειναι.Αφηνουν επιτηδες την κατασταση ετσι και μετα απο λιγο διαστημσ θα γινει η δυναμικη παρεμβαση απο την κυβερνηση.Αλλωστε τοσα χρονια Πασοκ και πεντε χρονια δηθεν αριστερα κατι εμαθαν Νομιζω!!!

  • Δηλαδή τί διαφορετικό περιμένατε από τη Νέα Δημοκρατία; Στήριξη στα συμφέροντα του κεφαλαίου και των χορηγών της.

  • Τα διόδια μας πείραξαν.. Τα άλλα όλα τα έχουμε λυμένα…μάθαμε εδώ στο κρατο μας να ειμαστε αμακατζηδες αλλά θέλουμε να οδηγαμε σε αυτοκινητοδρομος χωρίς οικονομικές επιπτώσεις… Και μαλατα και γάλατα δεν γίνετε.. Όποιος δεν θέλει διόδια ας πηγαίνει από το παλιό εθνικό δυκτιο… Από κάστανα παράδειγμα ωραια διαδρομή με σουβλάκια και ανάβεις κι ένα κερί στην Παναγία σουμελαγια να μας βηθειση μήπως και μπορέσουμε σαν λαός να πρωσαρμοστουμε στην πραγματικότητα… Έλεος Και όσο γι αυτούς που σχολιάζουν ανωνημα ας πάρουν κάνα σακουλάκι καραμέλες να παίζουν!!!!

  • Σας το ξαναλέω τρίτη φορά, αν δεν λειτουργήσουν τα διόδια, ελάτε να μου τρυπήσετε τη μύτη. ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ, ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ.

  • Οτι και να γινει, οτι και να πουν, τα διοδια θα γινουν και θα λειτουργησουν κανονικοτατα. Μια κινηση εντυπωσιασμου ηταν ολο αυτο με τις ανακοινωσεις και τις δηθεν εντολες του υπουργου.
    Τα διοδια απο τη στιγμη που εγινε ο δρομος θα κατασκευαζοντουσαν.
    Το ζητουμενο ειναι γιατι βγηκαν και ξεκινησαν τα ψεματα απο την πρωτη ημερα που κυβερνανε;

  • Ντροπή Ζευκλη και Παπαδόπουλε μόνο για φωτογραφίες πηγατε στον Καραμανλή …Μη νομίζετε ότι θα φύγετε αλώβητη …

  • Σανό ταιζουνε τον έλληνα κι αυτος ενθουσιάζεται και από τη γεύση και από την ποσότητα!!! Αυτοί που ανέλαβαν πρόσφατα την εξουσία μέχρι στιγμής μας είπαν οτι θέλαμε να ακούσουμε!!! Στο πάτο ας κρατάμε μικρό καλάθι !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.