Η ανησυχία που προκάλεσαν στην τοπική κοινωνία και τους εργαζόμενους στην επιχείρηση οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και διαφαινόμενες συνέπειες της αλλαγής του σχεδίου για τη ΔΕΗ, απασχόλησαν τις επαφές της βουλευτού και της ΝΕ Κοζάνης.
Ενημερώθηκε για τις επιπτώσεις στον ΑΗΣ Καρδιάς από το Διευθυντή του Αλέκο Σουμελίδη και στη συνέχεια συναντήθηκε με τα στελέχη του Σπάρτακου στον ΑΗΣ, ενώ ακολούθησε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ Γιώργο Αδαμίδη και το μέλος της Διοίκησης της ΓΕΝΟΠ Φάνη Καραμπίκα.

Η αίσθηση που προέκυψε από την τοποθέτηση του Υπουργού Ενέργειας κ. Χατζηδάκη κατά τη συζήτηση στη Βουλή ότι έρχονται δυσκολότερες μέρες για την επιχείρηση, ως αποτέλεσμα της αλλαγής πολιτικής της κυβέρνησης, επιβεβαιώθηκε από τις συναντήσεις.

Η ανάγκη για επαγρύπνηση των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας για να αποτρέψουν τις διαφαινόμενες αρνητικές συνέπειες είναι το συμπέρασμα των μέχρι τώρα επαφών.

Η βουλευτής συμμετείχε επίσης στη συνεδρίαση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στα γραφεία του κόμματος.

Κοζάνη 28 Ιούλη 2019