Πτολεμαϊδα: Οι στόχοι και το στοίχημα της Τεχνικής Κολύμβησης, μετά τα Παγκόσμια μετάλλια

7 Αυγούστου 2019
07:16

 

Οι  πανευρωπαϊκοί  αγώνες τεχνικής κολύμβησης το 2020 και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών του αθλήματος το 2021, είναι οι δύο μεγάλοι  στόχοι στους οποίους στρέφεται πλέον το μεγάλο ενδιαφέρον των αθλητών και της ομάδας των Δελφινιών Πτολεμαϊδας, μετά τα παγκόσμια μετάλλια που κατέκτησαν πρόσφατα με την Εθνική ομάδα στην Αίγυπτο, τα δύο δίδυμα αδέλφια Χρήστος και Πάρις Καλαϊτζόπουλος.

Σε  μόλις 4 χρόνια από τη λειτουργία του τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης στην Πτολεμαϊδα, η ανάπτυξη  του αθλήματος θεωρείται  ραγδαία , καταγράφοντας ήδη  εξαιρετικά αποτελέσματα, με τους  δύο Παγκόσμιους  πρωταθλητές και την συμμετοχή αθλητών στην Εθνική ομάδα, όπως και τις  επιτυχίες πανελληνιονικών, πανελλήνια ρεκόρ και  σημαντικές ευρωπαϊκές επιδόσεις και διακρίσεις.

«Με πείσμα, πρόγραμμα, οργάνωση και  προσήλωση στους στόχους μας, εργαζόμαστε εντατικά  για να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες των αθλητών μας», τόνισε  σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Προπονητής Τεχνικής Κολύμβησης στα «Δελφίνια Πτολεμαϊδας» Δημήτρης Καραγιάννης, υπογραμμίζοντας ότι «τα πρόσφατα χρυσά και χάλκινα παγκόσμια  μετάλλια των δύο αθλητών Χρήστου και Πάρι Καλαϊτζόπουλου, ήταν  μόνο η αρχή».

Στο πολύ σύγχρονο  Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαϊδας,  προπονείται ήδη μία πολύ δυνατή ομάδα 25  αθλητών του Συλλόγου των Δελφινιών, η  οποία ολοένα και περισσότερο πρωταγωνιστεί  και δίνει υποσχέσεις για ένα πολύ λαμπρό μέλλον, μέσα  από την μεθοδική δουλειά που γίνεται από  τον Προπονητή Δημήτρη Καραγιάννη, τον γυμναστή των αθλητών Παναγιώτη Σπανόπουλο, τον Έφορο του τμήματος  Ζήση Ραδουνισλή, καθώς και όλη την διοίκηση, τους εθελοντές και τους υποστηρικτές της Ομάδας.

Οι πρόσφατες παγκόσμιες επιτυχίες  των δύο αθλητών από την Πτολεμαϊδα , έφεραν μεγάλο  ενθουσιασμό και ενίσχυσαν ακόμη περισσότερο το θετικό κλίμα στην ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης  των «Δελφινιών  Πτολεμαϊδας» , κάτι που «ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη» και απαιτεί περισσότερη  στήριξη από την Πολιτεία, την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και τον Δήμο Εορδαίας.

Προπονητές, αθλητές, διοίκηση και γονείς, κάνουν λόγο για «πολύ ευνοϊκό έδαφος», προκειμένου να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο το άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης στην περιοχή τα επόμενα χρόνια, αλλά και να διοργανωθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του  Δημοτικού   Κολυμβητηρίου  Πτολεμαϊδας, υψηλού επιπέδου αγώνες και συναντήσεις, κάτι που είχε γίνει κατά το παρελθόν,  με ιδιαίτερη αθλητική και οργανωτική επιτυχία.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.