Εορδαία: 46χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον της μητριάς του

7 Αυγούστου 2019
21:30
Κανένα σχόλιο

Άγνωστα παραμένουν  μέχρι στιγμής τα αίτια που οδήγησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι,  46χρονο Άνδρα από το Προάστιο να επιτεθεί με μαχαίρι εναντίον της 49χρονης μητριάς του και να την τραυματίσει στο λαιμό και στο κεφάλι. Ειδοποιήθηκε το τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας και Αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη ενώ, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το θύμα στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας όπου νοσηλεύθηκε για πέντε περίπου ώρες, για να πάρει εξιτήριο πριν από λίγη ώρα. Ο 46χρονος κρατείται στο τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας και αύριο Πέμπτη πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Κοζάνης με την κατηγορία της Απόπειρας Ανθρωποκτονίας. Να σημειωθεί, πάντα κατά πληροφορίες, ότι  ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν νοσηλεύθηκε σε ψυχιατρικές κλινικές

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.