H Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Εορδαίας ”σφράγισε” σήμερα Παρασκευή τις ακατάλληλες Παιδικές Χαρές (Φωτογραφίες)

9 Αυγούστου 2019
13:42

 

H Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Εορδαίας ”σφράγισε” σήμερα Παρασκευή τις ακατάλληλες Παιδικές Χαρές. Οι φωτογραφίες είναι της Μαίρης Κεσκελίδου από την ΕΡΤ Κοζάνης:

 

19 σχόλια

  • Ωραία ενέργεια. Δλδ κανένας δεν μπορεί να πάει να παίξει? Απλά να φύγει η ευθύνη από κάθε φορέα. Ελλαδισταν

    • 5 μέρες;;;; χαχαχαχαχχααχααχχαχχαχαχχαχαχααχαχχαχαχαχχαζα
      5 χρόνια έκανε να πάρει άδεια η ολοκαίνουρια παιδική χαρά στο γυμναστήριο. Και τώρα έληξε… Χαχα

  • Μένω σε μια οδό όπου υπάρχει παιδική χαρά..(Λαγοθηριανού).
    Να υποθέσω ότι επειδή δεν είναι “σφραγισμένη” είναι κατάλληλη;
    Μπορώ να πάω να παίξουν τα παιδιά μου άφοβα;;;
    ΕΛΕΟΣ…
    Ελάτε να δείτε…

  • μόνο και μόνο για να αποφύγουν τυχόν ποινικές ευθύνες σε περίπτωση που κάποιος χτυπήσει.

    Αλήθεια αυτές οι παιδικές χαρές όταν παρεληφθησαν κάποιος έβαλε την υπογραφή του.

    Απλά καταργήστε την τεχνικη υπηρεσια του Δήμου.

    Δεν έχει λόγο ύπαρξης.

  • Πολλή χολή βρε παλικάρια.

    Επειδή ενδιαφερόμουν ρώτησα άνθρωπο στο δήμο και μου τα εξήγησε λίγο: οι υπάρχουσες παιδικές χαρές δεν τηρούν τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές και πρέπει να αντικατασταθούν. Αλλά είναι τόσες πολλές που τα χρήματα δε φτάνουν για όλες (αφού πάμε και αγοράζουμε ελικόπτερα 😛 ).

    Και τί άλλο θέλετε πια? Να σας στείλουν προσωπική ειδοποίηση? Είπαν ότι είναι ακατάλληλες, ε, δε θα το πας το παιδί σου ακόμα. Υπομονή λίγους μήνες…

  • Ποσο ασχετοι μοορει να είστε.. και σχολιάζετε χωρις να γνωριζεται.. οσες δεν πληρούν τις προδιαγραφες πρεπει να κλεισουν.. αν παθει κατι το παιδι σας καποιος θα παει μεσα.. αν ειστε τοσο large να κατεβαίνετε στις εκλογες, να εκλεγοσασταν και να περνατε εσεις την ευθυνη.. σχολιαστές του καναπε..

    • ο απερχόμενος Δήμαρχος παντού διατυμπανίζει ότι έβαλε σε τάξη τα οικονομικά του Δήμου, αφού λεφτά υπάρχουν ας τα χρησιμοποιήσουμε για το παιχνίδι των παιδιών μας…ο νεός Δήμαρχος ακούει;

  • Μάλιστα… Τη παιδικά χαρά στη Γράμμου και Περγάμου στο Πνευματικό την έχει δει κανείς;;;
    Απαράδεχτη!! Σπαμένες κούνιες που κάποιος ηρθε και πρόσθεσε μεταλλικό πλαίσιο για κάθισμα, σπασμένη τσουληθρα με κομματιασμένα σκαλιά και θρυματισμενα προστατευτικά… Η δε τραμπάλα… Είναι από εκείνες με 4 θέσεις για παιδιά,έχει σπάσει σε 6 μεριές και έχει μείνει μονάχα το ένα κάθισμα. Τα ξύλινα πλαίσια της έχουν σπάσει και εξέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις και τα καθίσματα είναι γεμάτα τρύπες, σπασίματα και ανοίγματα απ’οπου αξέχουν σκλήθρες και μυτερά ξύλα!
    Ο δε χώρος είναι γεμάτος βρωμιές, λακούβες, τρύπες, ανοιχτά λούκια αποχετεύσεων και σπασμένα μάρμαρα!!
    Όταν παίζουν εκεί τα παιδιά μας πρέπει να είμαστε διαρκώς δίπλα τους να τα σταματάμε για να μη χτυπήσουν μόνο και μόνο επειδή στέκονται εκεί… Δε μιλάμε να χρησιμοποιήσουν τα παιχνίδια!!

    • η κατάσταση είναι γνωστή η νέα δημοτική αρχή πρέπει να κάνει κάτι σήμερα και όχι μετά από 2-3 χρόνια όπως έγινε με την παιδική στο κλειστό που ήταν καινούρια και κλειστή…αν δεν είχε τις προδιαγραφές κάποιος είχε την ευθύνη, αν τις είχε έπρεπε να ανοίξει…απλα πράγματα

  • Η εορδαια εχει και χωρια .ο ελεγκτής μπορει να ξεκινήσει απο την Ολυμπιάδα ειναι ακρος επικίνδυνη .κ στην συνέχεια να διαπιστώσει το ιδιο αποτέλεσμα και στα αλλα χωριά

  • Το πάρκο της οδού Μπομπορα, που καθημερινά πλήθος παιδιών κατακλύζει, κρίνεται κατάλληλο; Μήπως εντέλει κρίνεται αναγκαία η συνολική κ ουσιαστική ενεργοποίηση της τοπικής αρχής; Τα πάρκα μοιάζουν περισσότερο με εγκαταλελειμενους χώρους, παρά χώροι ψυχαγωγίας.

  • Από την μια διαβάζουμε ότι καμία παιδική χαρά δεν έχει άδεια… απο την άλλη κλείνουν 2-3… οι υπόλοιπες δλδ?θα μείνουν ανοικτές παρότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις?στο πολύκεντρο ας πούμε οι 2 τις πληρούν? στα νεκροταφεία?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.