H απάντηση του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, στις καταγγελίες του Μανώλη Στεργίου, για τα προβλήματα υδροδότησης του Βελβεντού: “Η αυξημένη κατανάλωση, η χωρίς σχέδιο επέκταση του δικτύου σε εξοχικά ημετέρων, και η παλαιότητα του δικτύου που προκαλεί σχεδόν καθημερινές βλάβες είναι οι βασικές αιτίες αυτής της κατάστασης”

12 Αυγούστου 2019
13:57

 

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Απάντηση στον Μανώλη Στεργίου

Στη γνωστή τακτική του λαϊκισμού και των ανυπόστατων καταγγελιών κατέφυγε για ακόμη μία φορά ο Μανώλης Στεργίου. Έχοντας μείνει στην εποχή του «Καποδίστρια» και των «παχιών αγελάδων» δυσκολεύεται να κατανοήσει και να αντιληφτεί ότι πολλά έχουν αλλάξει στη λειτουργία των ΟΤΑ. Θεωρώντας ότι με προσωπικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις απειλές θα παραπληροφορήσει τους πολίτες προχώρησε και πάλι στην οδό που γνωρίζει πολύ καλά.

Ξεκινώντας από το πιο απλό να επισημάνουμε ότι πότε δεν τηλεφώνησε στον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βελβεντού. Αυτό όπως είναι φυσικό δεν λέει τίποτα σε εμάς, γιατί κανείς από τη Δημοτική Αρχή δεν περίμενε τον κ. Στεργίου να ενημερώσει για ζητήματα του Βελβεντού ώστε να ακολουθούσουν οι σχετικές παρεμβάσεις. Γίνονται άμεσα και όπως προβλέπεται. Να υπογραμμίσουμε όμως εδώ την συχνή επικοινωνία και συνεργασία με τον κ. Κώστα Κουρτέλη ειδικά για το συγκεκριμένο ζήτημα

Η παρακολούθηση των ζητημάτων του Βελβεντού είναι καθημερινή από τους αρμόδιους αντιδημάρχους (Βελβεντού και Τεχνικών Έργων) πόσο μάλλον για το θέμα της ύδρευσης όπου πάντα υπήρξε άμεση παρέμβαση από τους υπαλλήλους του δήμου. Ο ίδιος βέβαια ο κ. Στεργίου αδυνατεί να καταλάβει ότι το όποιο θέμα προέκυψε αυτές τις ημέρες, με την χαμηλή παροχή νερού δεν είχε καμία σχέση με τους αγωγούς και τις δεξαμενές ύδρευσης όπου ελέγχονται καθημερινά.

Η ροή του νερού είναι κανονική όπως αποδεικνύεται από τις σχετικές φωτογραφίες και βίντεο στα αντίστοιχα σημεία. Σημεία που μάλλον δεν μπόρεσε να επισκεφτεί ο κ. Στεργίου παρότι διατρανώνει ότι «αλώνισε» το βουνό με το αυτοκίνητό του.

Η αυξημένη κατανάλωση, η χωρίς σχέδιο επέκταση του δικτύου σε εξοχικά ημετέρων, και η παλαιότητα του δικτύου που προκαλεί σχεδόν καθημερινές βλάβες είναι οι βασικές αιτίες αυτής της κατάστασης. Μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες εντοπίστηκαν 18 βλάβες στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης του Βελβεντού για τις οποίες έγιναν οι απαραίτητες παρεμβάσεις. Αυτό όμως δεν λέει τίποτα στον κ. Στεργίου ο οποίος συνεχίζει να αρνείται την πραγματικότητα.

Σχετικά με όσα ο κ. Στεργίου αναφέρει για την παρέμβαση στο αποχετευτικό δίκτυο, να τονίσουμε ότι και εδώ είχε δοθεί η σχετική εντολή από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο ενώ το ίδιο ισχύει και για τον δήθεν «δανεισμό» υπαλλήλων και μηχανήματος έργου όπου επίσης με οδηγίες του αντιδημάρχου προχώρησαν στην σχετική παρέμβαση-αποκατάσταση. Όσο για το αν νομίζουμε ότι ο κ. Στεργίου έχει αναλάβει την ηγεσία του δήμου όπως και γράφει, να του επισημάνουμε ότι ο ίδιος νομίζει κάτι τέτοιο και το αποδεικνύει με τις πράξεις του. Είναι πρόσφατη εξάλλου η παρέμβαση στο δίκτυο ηλεκτροδότησης αλλά και την τοποθέτηση σκαλωσιάς στην είσοδο του δημοτικού κτιρίου χωρίς καμία εξουσιοδότηση και με κίνδυνο δυστυχήματος για το οποίο σίγουρα δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τις συνέπειες.

Έτσι για να γνωρίζουν και οι πολίτες ποιοι κανονικά θα πρέπει να απολογηθούν στον εισαγγελέα, κάτι που αποτελεί και μόνιμη «καραμέλα» για τον Μανώλη Στεργίου.

Βίντεο αγωγού και δεξαμενής

https://www.youtube.com/watch?v=xgSb_0dk8Zc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=6hCknIluIRY&feature=youtu.be

 

6 σχόλια

  • Τέσσερα χρόνια χωρίς λάμπες στους δρομους μας είχατε και τολμάτε να κατηγορήσετε τον Στεργιου; Τα σκουπίδια και τα ζουμιά μας έπνιξαν τα χορτάρια έκλεισαν τους δρομους και μιλάτε για λαϊκισμό του Στεργιου που καθαρίζουν αυτά που αφήσατε. Βγήκατε μια βδομάδα στις εκλογές και εξαφανίστηκατε και μιλάτε ακόμα ; Είναι ένα καινούργιο συμβούλιο που τρέχει από το πρωί ως το βράδυ και μπραβο τους.

  • Να δείτε που στις 2 Σεπτεμβρίου δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για τον Δήμο όλα θα έχουν διορθωθεί την 1 Σεπτεμβρίου!!! Να με θυμηθείτε!!!!!!!!!!

  • Απομακρυσμένος ημέτερος είναι ο κύριος Κοσματοπουλος που έχει πόσιμο νερό στο κτήμα του πέντε χιλιόμετρα μακριά από τον Βελβενδό. Αυτό ενοει το δελτίο τύπου;

  • ας σοβαρευτούμε. ο δήμος Σερβίων-Βελβεντού είναι διελυμένος και εκτός από τον αλοίμονο τεράστια ευθύνη έχουν οι “αντ’αυτού”: Κυριακίδης, Κοσματοπούλου, Εμμανουήλλ και μερικοί υψηλόβαθμοι υπάλληλοι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι