Ρυθμίζονται οι εκκρεμότητες στο Βελβεντό για τη χρήση γης με την έκδοση νέου Προεδρικού Διατάγματος

12 Αυγούστου 2019
20:09
Κανένα σχόλιο

 

 

Οριστική λύση σε χρονίζοντα προβλήματα που αφορούν το Δήμο Σερβίων-Βελβεντού και τις υφιστάμενες χρήσεις στο Βελβεντό δίνει η τροποποίηση του σχεδίου πόλεως.

Η τροποποίηση έγινε μετά από ενέργειες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης που επιτάχυνε τις διαδικασίες για να διορθωθούν τα όποια προβλήματα δημιουργούσε το ισχύον Προεδρικό Διάταγμα.

Μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους Δήμο Σερβίων-Βελβεντού, εκπροσώπους της Τ.Κ., του Εμπορικού Συλλόγου και άλλων φορέων το πρόβλημα τελειώνει με την έκδοση του νέου Π.Δ.

Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τη καθημερινότητα των πολιτών αφού πλέον θα επιτρέπονται οι εργασίες χαμηλής όχλησης όπως συνεργεία, πρατήρια υγρών καυσίμων κ.α.

Μετά τις διορθώσεις που ζητήθηκαν από το ΥΠΕΝ και την εκ νέου εισαγωγή του θέματος στο ΣΥΠΟΘΑ, θα αποσταλεί στο Υπουργείο για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος που απαιτείται.

Έτσι ουσιαστικά λύνεται ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες της περιοχής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.