Ευχαριστήριο του Δήμου Βοΐου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου για την δωρεά από το Κουκουλίδειο Ίδρυμα

13 Αυγούστου 2019
14:55
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Βοΐου και το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου ευχαριστούν θερμά το Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου που για μία ακόμη φορά στάθηκε αρωγός στο έργο της δομής παροχής βασικών αγαθών, με την δωρεά του ποσού ύψους 17.575.00€, για την στήριξη νοικοκυριών που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Με τα χρήματα αυτά αγοράστηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, για τον εφοδιασμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βοΐου στη Δημοτική Κοινότητα Σιάτιστας.

Η παράδοση τους έγινε την περασμένη Τρίτη στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Αθανάσιο Σπύρου και τον ειδικό Γραμματέα Στάθη Ιωάννη στις αρμόδιες υπαλλήλους του Δήμου, Τύπα Ελευθερία και Κριβέντση Ελένη και διανεμήθηκαν ήδη σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Η δομή και δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζεται στην φιλοσοφία του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας.

Επαφίεται στην ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας καθώς και στην υποστήριξη φορέων, επιχειρήσεων αλλά και απλών πολιτών, που συνεισφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν.

Ο Δήμαρχος Βοΐου Δημήτριος Λαμπρόπουλος εκφράζει για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες του προς όλους όσους στηρίζουν και συμπαραστέκονται στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου προκειμένου να στηριχθούν οι αδύναμοι συμπολίτες μας και εύχεται η γιορτή της Παναγίας, της Μητέρας όλων μας, να μας γεμίσει πίστη, ελπίδα, και δύναμη για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Καλή Παναγιά!!

Ο Δήμαρχος Βοΐου

Λαμπρόπουλος Δημήτριος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.