ΚΕΚ ΟΡΑΜΑ: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Voucher 29-64 ετών

1 Μαρτίου 2017
13:59
Κανένα σχόλιο

Το ΚΕΚ ΟΡΑΜΑ σας ενημερώνει ότι έχουν αναρτηθεί οι πίνακες κατάταξης του Μητρώου Ωφελουμένων της πρόσκλησης “ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ 29-64 ΕΤΩΝ ΣΕ ΚΛΑΔΟΥΣ ΑΙΧΜΗΣ”. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα :

2461040033

2465022801

για σχετικές πληροφορίες.

Το ΚΕΚ ΟΡΑΜΑ αποτελεί Πιστοποιημένο Πάροχο Κατάρτισης και ακόμη παρέχει :

  • Μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση παρόμοιων προγραμμάτων, υλοποιώντας από το 2012 πάνω από 150.000 ανθρωποώρες κατάρτισης για ανέργους κατόχους voucher.

  • Άριστη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα

  • Έμπειρους και εξειδικευμένους εισηγητές

  • Άμεση επίλυση των αιτημάτων των καταρτιζομένων

  • Συνεργασίες με πάνω από 400 επιχειρήσεις όλων των ειδικοτήτων για την πρακτική άσκηση

  • Πρωτότυπο και διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό

  • Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό

Το ΚΕΚ ΟΡΑΜΑ ευχαριστεί θερμά όλους τους ωφελούμενους που για μια ακόμη φορά το εμπιστεύτηκαν για την κατάρτισή τους και με την προτίμησή τους το έθεσαν στην πρώτη γραμμή.

Είμαστε οργανωμένοι και έτοιμοι να παρέχουμε υπηρεσίες κατάρτισης, συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού υψηλού επιπέδου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

www.kekorama.gr

Τηλ. 2461040033, κα. ΛΑΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ,

Τηλ. 2465022801, κ. ΤΣΙΩΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Email : info@kekorama.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.