kozan.gr: Χύτρα Ειδήσεων: Ήθελε την Αντιπεριφέρεια Οικονομικών

2 Μαρτίου 2017
10:04
Κανένα σχόλιο

Ο Κωνσταντίνος Γέρου, εκ Φλωρίνης, είναι, από χθες, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, στη θέση της Ελισάβετ Παναγιωτίδου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο ίδιος, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, μία μέρα, πριν, της ανακοίνωσης τοποθέτησής του, στο συγκεκριμένο πόστο, είχε εκφράσει την επιθυμία ν’ αναλάβει την Αντιπεριφέρεια Οικονομικών, διαθέτοντας, όπως ο ίδιος φέρεται να είπε, την κατάλληλη εμπειρία, από τη συμμετοχή του, τα δύο προηγούμενα χρόνια, στην Οικονομική Επιτροπή. Μάλιστα στην αντιπρόταση του Περιφερειάρχη, φέρεται, ν’ απάντησε, πως, δε είναι ιδιαίτερος γνώστης των ενεργειακών ζητημάτων. Τελικά, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, αντιλαμβανόμενος ότι μία αλλαγή στην Αντιπεριφέρεια Οικονομικών, ενδεχομένως να δυσαρεστούσε τη στενή συνεργάτιδά του, Μαρία Καρυπίδου, δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα – πρόταση του κ. Γέρου.

Η Χύτρα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.