kozan.gr: Στο εργοτάξιο της Πτολεμαΐδας 5, πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. και η κοπή πίτας του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας – Εργασιακή ειρήνη, στο εργοτάξιο, ευχήθηκε ο Πρόεδρος, Τάσος Τσιλφίδης – Τι ανταπάντησε ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων στην κατασκευή της 5ης Μονάδας (Φωτογραφίες & Βίντεο)

2 Μαρτίου 2017
12:11

Στο εργοτάξιο της Πτολεμαΐδας 5, πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. και η κοπή πίτας του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας, σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 11. Ο Πρόεδρος, του Εργατικού Κέντρου, Τάσος Τσιλφίδης, ευχήθηκε εργασιακή ειρήνη, στους χώρους του εργοταξίου, δήλωση, που ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων στην κατασκευή της 5ης Μονάδας ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, ερμήνευσε ως μια στάση υπεράσπισης των εργολαβικών συμφερόντων, που απώτερο σκοπό έχει τη διάσπαση των εργαζομένων, αφού κατά την άποψή του, οι συνθήκες που επικρατούν στο εργοτάξιο, κρίνονται μεσαιωνικές. Δείτε το σχετικό βίντεο και τις φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:


Δελτιο Τύπου

Στο εργοτάξιο της Πτολεμαΐδας 5, πραγματοποιήθηκε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας.
Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Τάσος Τσιλφίδης, ευχήθηκε εργασιακή ειρήνη και ομαλή εξέλιξη των εργασιών στους χώρους του εργοταξίου .
Κατά το Δ.Σ. παρόντες ήταν και εργαζόμενοι στη μονάδα 5 καθώς και όλοι οι πρόεδροι των Εργατικών Κέντρων της Δυτικής Μακεδονίας.
Κοινός στόχος του συνδικαλιστικού κινήματος της περιοχής αποτελεί η εξασφάλιση των θέσεων εργασίας και η τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων.
Κύριο μέλημα για το Εργατικό Κέντρο είναι οι εργαζόμενοι και για το λόγο αυτό το Ε.Κ. δεσμεύτηκε ότι με αδιάκοπη παρουσία, ουσιαστικές παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες θα φροντίζει καθημερινά την διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων.
Επίσης προέκυψαν και κάποια άλλα ζητήματα μέσα από τοποθετήσεις μελών του Δ.Σ. όσον αφορά την εκπροσώπηση περισσοτέρων εργαζομένων από τον ιδιωτικό τομέα στα όργανα του Ε.Κ. Πτολεμαΐδας, κάτι το οποίο βρήκε σύμφωνους όλους, και σε επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο θα αποφασιστεί και ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η είσοδος περισσότερων εκπροσώπων του ιδιωτικού τομέα, ο οποίος σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ε.Κ. είναι με την διεξαγωγή έκτακτου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου.

5 σχόλια

  • Τα εργοδοτικά σωματεία παρόντα
    Σπάρτακος κ.λ.που
    Ακόμα και ο σύνεδρος Ανέργων (Δεητζής) με 2.500 ευρώ πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης Κουρκούτα
    Θαυμάστε τους!!!!!!

  • Ο πρόεδρος κόβει τη βασιλόπιτα και ο άλλος φαγώθηκε να βγάλει φωτογραφία. Κοίτα και λίγο εδώ και κοίτα και λίγο εδώ, μας, ζάλισε. Άστον ρε φίλε. Να κόψει κανένα δάχτυλο, να τρέχει ο άνθρωπος;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.