kozan.gr: Πρόεδρος στην ΕΡΓΟΣΕ ο Χρόνης Ακριτίδης;

20 Αυγούστου 2019
13:51

 

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα “Το Βήμα” ανάμεσα στα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τους οργανισμούς που εποπτεύονται από το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, είναι κι ο συμπατριώτης μας, εκ Πτολεμαΐδας, Αγρονόμος- Τοπογράφος, Χρόνης Ακριτίδης,  ο οποίος, στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ήταν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Κοζάνης. Τα ονόματα αυτά θα υποβληθούν σε λίγη ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου και κατά πάσα πιθανότητα θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

kozan.gr

21 σχόλια

  • Συνήθως όταν τοποθετείται ένας άνθρωπος από μία περιοχή σε έναν παραγωγικό δημόσιο οργανισμό, η τοπική κοινωνία ευνοείται γιατί προωθούνται λίγο περισσότερο οι δικές της υποθέσεις στην δημιουργία νέων υποδομών.

    Η Κοζάνη διαφέρει. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι την επομένη της ανάληψης καθηκόντων του, θα τον επισκεφτούν συγκεκριμένα άτομα της Κοζάνης (και που πρόσκεινται και στην κυβερνητική παράταξη) με σκοπό την ΜΕΙΩΣΗ των σιδηροδρομικών υποδομών της περιοχής.

  • Που είναι οι φωνακλαδες για κομματικό κράτος και για τοποθετήσεις κομματικών προσώπων και υποψηφίων; Χάθηκαν με τους Μακεδονομάχους;

    • Μην μπλέκεις το κομματικό κράτος με εθνικες προδοσίες. Αντιλαμβάνεται και μικρό παιδί οτι είναι εντελώς άσχετο το σχόλιο σου. Πρέπει να ηρεμήσεις και να χωνέψεις ότι ο λαός σας έστειλε στην αντιπολίτευση για τις επιλογές σας. Συγκεκριμένα, ο λαός της βορείου Ελλάδος για τον τρόπο με τον οποίο επιλέξατε να λύσετε ένα προβλημε με τα Σκόπια.

    • Άντε το Μακεδονικό οκ, να το καταλάβω μέχρι ένα σημείο. Αλλά να περιμένεις από έναν Μητσοτάκη να σου γκρεμίσει το κομματικό κράτος…. Αυτό με ξεπερνάει.

  • Αυτά είναι, για αυτό κατεβαίνουν στην πολιτική…. Για να εξασφαλίσουν μια κομματική θέση σε περίπτωση που δεν εκλέγουν!
    Τέτοια αξιοκρατία!
    Έχουμε βαρεθεί να τα βλέπουμε χρόνια και χρόνια!
    Σχαθκαμι!!!!!!!

  • Βάλανε συγκοινωνιολόγο που έχει εμπειρία από δημόσια έργα και μελέτες στη κατάλληλη θέση οι άχρηστοι, τέτοιοι είναι

    • Συγκοινωνιολόγος δεν είναι. Τοπογράφος Μηχανικός είναι… Μην τα ισοπεδώνουμε όλα ούτε να λέμε και υπερβολές για να δικαιολογήσουμε μια κατάσταση. Του εύχομαι καλή επιτυχία πάντως για το καλό της χώρας.

  • Συγχαρητήρια Χρόνη είσαι ένας άνθρωπος με γνώσεις και το αξίζεις τώρα θα καταλάβουν το λάθος τους οι πολίτες της Κοζάνης που δεν σε έκαναν βουλευτή. Δείξε τους φίλε είμαι μαζί σου. Ξέρω ότι θα βοηθήσεις την περιοχη σου.

  • χαχαχαααα, ακομη ενας που βοηθησει την περιοχη του, οπως ολοι οι προηγουμενοι βολεμενοι…
    Οι μακεδονομαχοι μα που χαθηκαν αυτοι??

  • Νομίζετε οτι μπορεί αυτός ο τοπος να πάει μπροστά, όταν αυτούς που πετάει έξω ο λαός από την πόρτα, τους βάζουν κάποιοι μέσα από το παράθυρο;
    Ποτέ!!!!!

  • Άξιο τέκνο κομματικού σωλήνα. Αν αυτό είναι αξιοκρατία, ασχέτως τι έκαναν οι προηγούμενοι, τότε βλέπω άλλες 500.000 νέους να μεταναστεύουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.