Eυχαριστήριο του Μ.Π.Σ Άνω Κώμης για τα Ζήσεια 2019

23 Αυγούστου 2019
00:00

Ο Μ.Π.Σ Άνω Κώμης και το Δ.Σ του θέλει να ευχαριστήσει θερμά την υποστήριξη όλου του κόσμου και φέτος στα Ζήσεια 2019! Με τη βοήθεια όλων σας ολοκληρώθηκαν οι τετραήμερες εκδηλώσεις μας..Η στήριξη σας μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε και όλοι μαζί μπορούμε!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ορχήστρες μας για τη συνεργασία…Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους χορηγούς μας. Και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ για όλους εσάς τους αφανείς ήρωες που από το πρωί μέχρι το βράδυ βοηθήσατε στο στήσιμο και ξεστήσιμο του εξοπλισμού στο καθημερινό καθαρισμα και τακτοποιημα του χώρου.. Αλλά και την εξυπηρέτηση όλου του κόσμου!! Και εις άλλα με υγεία..

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο σας για τις ευχαριστίες σας είσαστε από τους λίγους Συλλόγους που μετά από μια εκδήλωση βγάζετε ανακοίνωση για να ευχαριστήσετε τον κόσμο που βοηθά πάντα για δίνει τον πολύτιμο χρόνο του στα κοινά του χωριού του. Μπράβο!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.